- iPhone topik
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Burgikukac
csendes tag
a 2/3 rész a következő képpen szokott működni:
1, közös vállalati -egyetemi/állami kutatóhely k+f projektje. Mo-n alig van, a jogi háttere meg úgy rossz, ahogy van.
2, a vállalatok saját innovációs tevékenységéből - ezen a tanulmány aligha változtat, az innovációs adó vagy járulék (nemtom, h hívják) meg arra lesz jó, hogy Marikát, a takarítónőt kinevezik k+f munkatársnak, hogy megússzák a befizetését. papíron egyből megugrunk 2%-ra, csak teljesítmény nincs mögötte
3, nem vagyok multiellenes, mert egy jól működő infóklaszterhez ők is kellenek. csak KKV nem nagyon indul, mert akinek van ötlete az megtartja inkább magának, mert szinte lehetetlen egy kezdő vállalkozásnak elindulni. -
Burgikukac
csendes tag
Ez a lóvé nem kell semmire, ezt szerintem te is ugyanolyan jól tudod, mint én. Pont ma adtam be egy dolgozatot, ugyanilyen témában. 1-2 misiért tudom csak elfogadni, hogy egy ilyen jól kitárgyalt, rengeteg szakkönyvvel és publikácóval rendelkező témában akciótervet írjanak.
Más: a pesti innovációsnak nevezett parkok sokmindenre hasonlítanak, csak tudományos parkra nem. Működő példa: Sophia-Antipolis (fra), oulu (finn)
27,5 misiből simán be lehet indítani egy inkubátorházat (ingatlanáron felül) -
tildy
nagyúr
Nem lehet.De mindjárt mutatok példát is.(perpill csak bmfről tudok)
Az oda településhez meg a lágymányosi rész be nem építettsége adott volt.
den:Tudom, csak unom már hogy minden pénz mindig oda megy.Nekünk meg nem lehet normálisan linuxot tanítania suliban, mert nincs gép hozzá.
Aktív témák
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 i7-8650U I 16GB I 512GB SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest