- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Aktív témák
-
Burgikukac
csendes tag
a 2/3 rész a következő képpen szokott működni:
1, közös vállalati -egyetemi/állami kutatóhely k+f projektje. Mo-n alig van, a jogi háttere meg úgy rossz, ahogy van.
2, a vállalatok saját innovációs tevékenységéből - ezen a tanulmány aligha változtat, az innovációs adó vagy járulék (nemtom, h hívják) meg arra lesz jó, hogy Marikát, a takarítónőt kinevezik k+f munkatársnak, hogy megússzák a befizetését. papíron egyből megugrunk 2%-ra, csak teljesítmény nincs mögötte
3, nem vagyok multiellenes, mert egy jól működő infóklaszterhez ők is kellenek. csak KKV nem nagyon indul, mert akinek van ötlete az megtartja inkább magának, mert szinte lehetetlen egy kezdő vállalkozásnak elindulni. -
Burgikukac
csendes tag
Ez a lóvé nem kell semmire, ezt szerintem te is ugyanolyan jól tudod, mint én. Pont ma adtam be egy dolgozatot, ugyanilyen témában. 1-2 misiért tudom csak elfogadni, hogy egy ilyen jól kitárgyalt, rengeteg szakkönyvvel és publikácóval rendelkező témában akciótervet írjanak.
Más: a pesti innovációsnak nevezett parkok sokmindenre hasonlítanak, csak tudományos parkra nem. Működő példa: Sophia-Antipolis (fra), oulu (finn)
27,5 misiből simán be lehet indítani egy inkubátorházat (ingatlanáron felül) -
tildy
nagyúr
Nem lehet.De mindjárt mutatok példát is.(perpill csak bmfről tudok)
Az oda településhez meg a lágymányosi rész be nem építettsége adott volt.
den:Tudom, csak unom már hogy minden pénz mindig oda megy.Nekünk meg nem lehet normálisan linuxot tanítania suliban, mert nincs gép hozzá.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest