- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Burgikukac
csendes tag
a 2/3 rész a következő képpen szokott működni:
1, közös vállalati -egyetemi/állami kutatóhely k+f projektje. Mo-n alig van, a jogi háttere meg úgy rossz, ahogy van.
2, a vállalatok saját innovációs tevékenységéből - ezen a tanulmány aligha változtat, az innovációs adó vagy járulék (nemtom, h hívják) meg arra lesz jó, hogy Marikát, a takarítónőt kinevezik k+f munkatársnak, hogy megússzák a befizetését. papíron egyből megugrunk 2%-ra, csak teljesítmény nincs mögötte
3, nem vagyok multiellenes, mert egy jól működő infóklaszterhez ők is kellenek. csak KKV nem nagyon indul, mert akinek van ötlete az megtartja inkább magának, mert szinte lehetetlen egy kezdő vállalkozásnak elindulni. -
Burgikukac
csendes tag
milyen písz? hol láttok olyan szervezeteket Mo-n, mint a tekes vagy a sitra a finneknél? állami kockázati tőkealap? kezdő (akár indulás előtti) vállalkozások segítése?
az országnak nem sok haszna van abból, ha 1-2 külföldi cég itt kutat. magyar vállalkozásokat szeretnék látni és magyar innovációt! -
Burgikukac
csendes tag
Ez a lóvé nem kell semmire, ezt szerintem te is ugyanolyan jól tudod, mint én. Pont ma adtam be egy dolgozatot, ugyanilyen témában. 1-2 misiért tudom csak elfogadni, hogy egy ilyen jól kitárgyalt, rengeteg szakkönyvvel és publikácóval rendelkező témában akciótervet írjanak.
Más: a pesti innovációsnak nevezett parkok sokmindenre hasonlítanak, csak tudományos parkra nem. Működő példa: Sophia-Antipolis (fra), oulu (finn)
27,5 misiből simán be lehet indítani egy inkubátorházat (ingatlanáron felül) -
Burgikukac
csendes tag
Azért nézzétek meg mire kell a pénz. A nagy büdös semmire. 27,5 misiért kimásolhatnak 100 oldalt valamelyik közgáz jegyzetből...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged