Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Hát, nem'tom... OpenOffice-ből a nem túl távoli múltban csak asszem Debrecenben (vagy tán Miskolcon
) lehetett kizárólag vizsgázni, az 7ccencség... a lényeg az, hogy egy helyen az országban...
A mostani helyzettel perpill. nem vagyok maxinagyon tisztában, lehet, hogy változott azóta...
[Szerkesztve] -
zLegolas
őstag
Amit az ECDL-ről írtál, annak volna értelme, ha arról szólna a dolog, hogy ott számítástechnika ismereteket oktatnának. De ugyebár nem erről van szó, az a lényeg, hogy a M$ programok használatát sulykolják (nem meglepő, a PiciPuha találmánya az egész), és hamis reményeket ébresztenek a munkakeresők/tanulók körében, hogy ezzel majd aztán milyen könnyű lesz állást találni... Mindezt horror áron, amiből igazán szép hasznot húznak páran.
Mellesleg vannak német és osztrák ismerőseim: a hírét sem hallották semmiféle ECDL-nek: na ennyit az európaiságról. Szvsz azt az érzést kelti a propaganda, hoghy egy ECDL vizsga birtokában akárki mehet Brüsszelbe meg Párizsba munkát vállalni, minden munkaadó tárt karokkal és csillogó szemekkel öleli keblére a jelentkezőt. Még Magyarországon sem érdekel semmi munkaadót, ez tuti!
Én mondom: átb@szás az egész! -
zLegolas
őstag
válasz
VladimirR #38 üzenetére
Bocs, még egy... nem értesz egyet az általam leírt számokkal? Vitatkozás helyett nézzük meg egyszerűen a mai napig született vírusok/spy-ek számát, a támadot oprendszer szerinti csoportosításban.
Tudom-tudom, ez azért van, mert ''nem éri meg'' Unix vírust írni, hiszen mindenki Windows-t használ!
Béke és nyugalom veled! -
zLegolas
őstag
válasz
VladimirR #38 üzenetére
Érdekes, én meg nem várom a Win bukását, sőt; kívánom, hogy a mai Win felhasználók minnél kevesebbet szívjanak mindenféle disznóságok/bénaságok miatt. És nem érdekel, ki mit használ, szirok rá...
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy mikor fogják már végre ellepni a rendszeremet férgek/vírusok/spy-ek, de úgy látszik, nem ez a tendencia.
Hülye júzerek faszsága? Na ez durva, nem vagy te kissé aggresszív? Ha valaki olyan zárat szerel az ajtójára, amit bárki egy pitypangszárral kinyit, de meg lehet védeni, ha valaki odafigyel meg ért hozzá (csak a szekrényt kell az ajtó elé tolni, meg leláncolni 7 lakattal, és mellé kötni 3 pitbullt) akkor az a hülye, aki ezt elmulasztja, vagy netán megbízik a drága pénzen vett vadonás új zárjában?
Egyébként szeretlek. -
zLegolas
őstag
Bocs, de a hozzászólásod erősen Windows-specifikus, és gyanítom, hogy lövésed sincs a Like-Unix (Linux, BSD) rendszerekről!
akkor a kémprogramot író programozók már erre a rendszerrre is elkezdenek irogatni dolgokat
- nem, Unix alatt ez lehetetlen!
jön az a spy ami majd a képernyőt fényképezi és azt továbbítja
- ez is!
Röviden: amit a rendszergazda enged, az fut, az jön be, az megy ki, más nem! -
zLegolas
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest