Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
arra, hogy a windoze nagyot bukjon, s a rendszeredet ellepjek a fergek/ad- es spyware-ek (amiket tevesen virusnak csufolnak) meg jo sokat kell varnod (ennek oka leginkabb a marketing, de ez mindegy vegulis), de erdemes tullatni a felkapott, jolhangzo szopvegeken, hogy a win igy szar, meg ugy csupa lyuk (mint pl.: ''Mindenki látott már jégvirágos ablakokat, de fagyott pingvint senki!''), es esetleg ha megnezned kedvenc oprendszered/bongeszod online dokumentaciojat, azon belul is a known issues szekciot, talan megfontolnad, hogy valoban jogos-e a magabiztossagod e teren
amit a hulye juzerekrol, es azok faszsagarol irtam, pedig tartom tovabbra is (es igen, olykor kisse agressziv vagyok, mert nehezen toleralom az emberi hulyeseget, azt pedig megnehezebben, ha nehany fanatikus ezt kihasznalva saroz valamit)
a peldad egyebkent leginkabb ott santit, hogy az a pitypangzar jol mukodik, nem dol be magatol az ajto, viszont a kedves lako mindenkinek ajtot nyit, anelkul, hogy kilesne a kukucskalon (szekrenyt, ingyen mellekelnek a pitypangzar sp1-es valtozatahoz, az sp2-eshez mar jar a lanc es a 7 lakat is, a 3 pitbull [pedig szinten ingyen letoltheto a gyarto honlapjarol)
ha a kedves lako ezeket jo melyen elzarja, osszetori, akkor ne csodalkozzon, hogy kiraboljak
szeretned pedig nem kell, azt inkabb hagyd meg a leanyzoknak
nezzuk a mai napig szuletett virusok szamat (f-prot.com-rol vannak a szamok)
106190 DOS/Windows
432 Unix/Linux
annyira nem is gaz, ha mondjuk 5%-os linux reszesedessel szamolunk (ami szerintem tulzas, de hirtelen ilyet talaltam) a home-user-ek koreben
tehat aranyaiban nezve, ~10-12-szer annyi virus keszul woindoze rendszerekre, mint linuxra, ami imho nem rossz, azt figyelembe veve, hogy mint irtad, utobbira ez az egesz egyaltalan nem kifizetodo
tudod, a programozas ''alaptetele'': hibatlan kod nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest