- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Aktív témák
-
guest
veterán
Ezt rohadtul nem a gamereknek csinálték, nézd meg pl az 845G referencia lapot. Ha a gamereknek akarták volna akkor ugy csinálták volna mint a nForceot.
-
guest
veterán
És akkor az intel dolgai hibátlanok mert nincs hozá javitás. a VIA meg rossz mert azzal meg minden megy és ki is javitják ha szoftveres a gond?
Az Amcsi programozók elég tré mnkát végeznek. pl ATI driverek a kártya jó de a drver támogatás még mindig csak éledezik. Az NV nél a kártya gyengébb, de normális programozók vannak. -
guest
veterán
Hát jo nagy fasz vagy bazze az intel ezt a lapot nem ajátékosoknak találta ki, aki meg játékra akar egy integrál vga-t használni az ne csodálkozzon.
-
guest
veterán
Hm...ez az Intel...ezért kell AMD procit venni..mielőtt bárki nekem esne, nem szeretem az Intel-t..sosem bírtam a nagyarcúságot és az inkorrektséget.
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- K(V)M kapcsoló. Okés, de milyet?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest