- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
iguana
őstag
nemistom. én alapjában véve a marketingesek célpontja vagyok. tipikus ''fogyassz, vegyél, mert az jó neked'', az újdonságokra fogékony egyed vagyok...de ez a 6.1, meg 7.1 már sok nekem. először is, köll egy ilyen erősítő, ami nem olcsó. de meg vesszük. kell 6-7 hangeltő doboz. ez sem kis összeg, de megvesszük. de! hova teszek ennyi hangszórót? azért ide kellően nagy szoba kell, kellően jó akusztikával. enélkül semmit nem ér. namármost ha ez is adva lenne akkor_sem_hinném, hogy mindez az áldozat kárpótolni tud, és utánozhatatlan élményben lenne részem egy ''csak'' 5.1-es rendszerhez képest. ennyi csatornát fel sem tud fogni a botfülem :)
az meg, hogy műszerrel kimérhető a térbeli hangzáskép...hát ezért nem kell ilyet venni.
marketingesek távozzatok, ne is kísértsetek! maradok az 5.1-nél!
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest