- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
Aktív témák
-
Gaius
tag
Na de könyörgöm! Miben érte utol az ATI-t az Nvidia? Az 5900-es FX-szel? Miért? Mitől? Hogyan? Azért, mert gyorsabb a chip és a RAM órajele? Vagy mi alapján mondod ezt?
Egyetlen olyan tulajdonságot sem említettek, ami olyan átütő lenne technikailag, mint az ATI kártyái.
Azért, mert Nvidia-szimpatizáns oldalak ezt mondják? Mellébeszélés...
Igaz, én sem fogadom el azt, hogy egy bizonyos tesztprogi mit ad ki. Használat közben kell látni a zsugát. Azt meg csak akkor lehet, ha itt van a kezemben.
Egy ismerősöm révén összehasonlítottam a mostani ''csúcs'' 5800-as Fx-et az én ''mezei'' 9700-esemmel.
Néztem GTA-Vice city-t, Rise of Nations-t, Battlefield1942-t és Vietcongot. Meg filmeket TV-n.
Összevissza veri az ATI az egész Nvidia repertoárt. Igen, talán hajszállal gyorsabb sima 3D-s alkalmazásoknál az Fx. De ez is inkább csak első benyomás.
Élsimítással meghal. Az ATI meg szépen muzsikál. És ehhez nem kell egy kilós, két helyet foglaló kártya, meg porszívó hang.
A TV-out képét össze sem lehet hasonlítani. -
Gaius
tag
Mert nem korrekt. Te magad mondtad.
Jómagam mindig is utáltam az NV-t. Öreg Voodoo-rajongó vagyok (voltam). Most meg Ati. És most kifejezetten ÖRÜLÖK! -
Gaius
tag
Höhö. Az meg a másik, hogy szerintem külön alaplapot kellene gyártani az FX-eknek. Most tök komolyan, viccelődés és hülyülés nélkül mondom: akkor sem tennék FX-et a gépembe, ha nem lenne ATI.
Én nem kísérleteznék ezzel a majdnem egy kilós kártyával. Alapból kitekeri az AGP foglalatot (ja, hogy másik kártyahely is kell? Azt is). Vagy visszajönnek a fekvő házak? -
Gaius
tag
Mellesleg az úriember biztos kapott kis lóvét ezért a véleményért. Egyszerű: végy egy csövest, adj neki soksok pénzt (ami nem is olyan sok). Aztán ő névtelenül elmondja a véleményét valamiről.
Na neeeeee! Ilyen alapon bárki tud bárkinek a nevében ''véleményt'' mondani névtelenül egy csalásról, vagy egy buktáról. -
Gaius
tag
-
Gaius
tag
Ebből is látszik, hogy ki az, aki (indokolatlanul) túl sokat képzel magáról.
Hajrá ATI!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest