- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
-
Mobilarena
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
SanyikaHS #5058 üzenetére
Úgy húzom majd én is maxra, mint IO, csak én kispúrkodom először az ingyen alkatrészeket belőle. Bár tuti bevezetés után első TE-ben benne lesz, hogy ki kelljen maxolni. XD
Nyilván, persze, én is csak viccesen megjegyeztem, hogy még a Hotrotty'-on sem minden maxos a felrakhatók közül. -
misi_belucci
tag
válasz
SanyikaHS #4646 üzenetére
A matching azért tarthat sokáig, mert ezek a 0 körüli csapatok ritkán indítanak rá. Ők tényleg csak alkalmi játékosok. Sok járművük meg sincs, meg nem igazán ismerik/értik a játékot.
Ezzel a tempóval (meccsenként 150 pont) két hónap kell, hogy eljussunk a 4000 serlegig.
Ott már azért sűrűbb a mezőny, nagyobb eséllyel lesz 200 serleges győzelem. De ahogy elnéztem azokat a csapatokat, ott is csak pár ember van, aki próbál/tud valami eredményt elérni a teamben. A többiek csak "haszonlesők".Kb. 5-6000-nél jönnek majd azok a csapatok, ahol már szinte az összes játékos aktív, de még ott is elég sok az alacsony GP, meg nem olyan szervezettek, mint a top1000. ( Messenger, tippek, trükkök...)
Szóval hosszú út lesz ez, de szerintem hamarabb jön a ligás rendszer...
-
misi_belucci
tag
válasz
SanyikaHS #4551 üzenetére
Most már mindenki megkapta a frissítést.
Egy kicsit átszabták a menüt, ennyi...
A Cups részen végülis nem történt változás. Eddig "hó végén" kaptad meg a jutalmat (attól függően, hogy hány szintet léptél), most meg apránként kapod a gemet, coint, alkatrészeket. De ha összeadogatod, nagyságrendileg ugyanannyi. Persze ha nem veszel Vip-et vagy Premium pass-t...De legalább az eventeket meg a friends menüt sikerült egy helyre rakni. Viszont a daily verseny a barátokkal eltűnt.
Ja meg kaptunk új pályát! Abból sosem elég.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
SanyikaHS #4515 üzenetére
jump shock-landing boost technikával..
Kérdés, hogy a Fingersoft miért gondolta úgy, hogy ez belefér ebbe a játékba. Miért nem csinált egy másik különálló játékot ehhez, amit a sok pattogó bolha letölthet magának, oszt szórakozzon vele annyit amennyit akar. Én nem tartom igazi versenyszámnak még most sem.... Akik ezzel nyernek, azok nem a Hill Climb Racing 2-ben jók, hanem valami egészen másban. De ez más kérdés.....
Amúgy egyre több elhagyott profilt látok a játékban, és egyre több régi tagon veszem észre az alacsony teljesítményt emiatt. Már nem harcol, mert ezek nem érdeklik, nem szórakoztatja. értem hogy kell az újdonság, stb... De miért nem inkább új cups pályákat készít a Fingersoft, nagyon sok potenciál van még ezen a szinten is a játékban. Sok témát feldolgozhatna.
- vidámpark, jövő, Ázsia, Jura kor, stb....
Új járművek is jöhetnek a témákhoz:
-elszabadult vidámparki felturbózott spéci dodgem, futurisztikus jövőbéli autó (akár a delorean), jellegzetes ázsiai riksa, a jura kort említve, lehetne egy frédi és bénis jármű, nem lábbal hajthatós, csak a koncepció.
Most ez csak ami hirtelen eszembe jutott.
De nem, nekik jump shock kellett. Elmennek ezek a fa....... -
DigitXT
Topikgazda
válasz
SanyikaHS #4512 üzenetére
A Discord csúnyán el fog verni, de azért büszkeséggel tölt el, hogy a
két nagyágyúnk mellett így másfél órával a vége előtt behúztam egy
3. helyet a csapatban. Úgy is mint alapító tag.(Nyilván picit rontja
az összképet, hogy a listán csak 10., mert az ellenfél nagyon erős...)Ui: van még egy ticketem, de ha nincs MF hajamra kenhetem.
A hegymászásban maradt még benne, abban konkrétan hibáztam...
Ráadásul most nézem, hogy jobb lett volna a Fume Boost a végéhez.
A többi viszont egyéni csúcs, vagy legalább közel volt hozzá: a havas
pályán is mehetett volna a 13-as idő, az is talán még egy ezres...Szerk: na ez a méreg: 2000 pont ment a levesbe az előbb, most meg
hiába érkeztem 500 pont többlettel a pattogás nem adta ki. Ez van...
Dobogóra elég lett volna, ha kiadja kb. ugyanúgy, csak +2000 pont. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
SanyikaHS #4503 üzenetére
Tömörülés van. Előbb utóbb nem lesznek majd nagyon vegyes csapatok.
Most sok gold2, meg kicsi játékos mellett van 3-7 jó játékos, meg 2-3 top játékos. Ez nagyon igazságtalan felállás ha jobban belegondolsz.
A nagyok tömörülni fognak, mert rájönnek, hogy a kicsik lehúzzák, illetve a kicsiket menesztik majd a dinamikusabban fejlődő csapatok vezetői. Ezek a kis és közepes játékosok lesznek majd a 0-4000-es sávban, a hezitáló csapatok lesznek a 4000-5500 pontos sávban, a feltörekvők, és a haladók lesznek a 5500-7000-es sávban, azok pedig akik az élre törnek, vagy több energiát ölnek a csapatépítésbe, és tömörítik a jobb játékosokat pedig a felső 100-ban.
Ez mindenképpen be fog előbb utóbb következni, kérdés mikor. Egy biztos, valami elindult, valami nagyobb mozgalom, hisztéria a játék körül. -
SanyikaHS
kezdő
válasz
SanyikaHS #4465 üzenetére
A WorldWide, - mint várható volt- sajnos elég szakszerűen legyűrte a PH!-t
Halkan jegyzem meg, hogy nagyobb arányú vereségre számítottam, mivel Worldwide /jelenleg Top4, de ültek már a trón tetején is/mégis csak egy nemzetközi szinten, precízen összeválogatott ügyes playerekből álló team telis-tele youtuberekkel (akik közül néhányan már több accounttal játszanak, így sokkal több lehetőségük van a team eventen kísérletezni, azt idővel precízen kivitelezni), míg a PH kizárólag -lelkes- magyar játékosokból áll/állt össze. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
SanyikaHS #4465 üzenetére
Sajnos ismerem ezt a sztorit, és nagyon sajnálom.
Minket is megviselt ez az event, meg az előzőt is jó nagy verséggel zártuk a 4pda-tól (örök mumusunk).
Pár emberen kívül senkinek nem igazán akar menni nálunk sem. lecsúsztunk szépen, kb. a 4-ik vagy 5-ik legjobb magyar csapat lettünk csak. pedig hónapokig a 3.-ok, kisebb időkre meg a 2-ok voltunk.
A legutolsó meccsre 1 óra kivárással kapcsolódtunk, mert elegünk lett a 4pda-ból, meg a Khaleesi-ből. Őket valami nagy csapatok mindig visszapofozta hozzánk a TOP100-ból, és persze mindig nekünk sorsolta a Fingersoft, hát miért ne.
Kaptunk egy 400ponttal erősebb csapatot, akiknek látszólag nem nagyon ment az event. 3K-ra vezettünk sokáig. Egyszer csak megindult a szekér. 2700 vs 1700. utána 2610 vs 1890, utána a lefújás napján délelőtt már 2400-2500 vs 1900-2000 között ingázott. Én szóltam mindenkinek hogy ez altatás volt. Utána 4 órával a lefújás előtt kezdtek még inkább közelíteni. 2338 vs. 2176. Akkor tűnt fel, hogy gebasz van, amikor bármekkora javítás után ők mindig csak ezen a szinten tartották mesterségesen az állást. éreztem hogy baj van. A lefújás előtt 5 perccel aztán 2295 vs. 2219 lett az állás. bent voltunk sokan, beszéltük is hogy na most mi lesz. Másodperceket kezdett visszaszámolni. 27s-nál beállították a végleges állást. 2239 vs. 2275, amivel a maximumot tudták vinni, 112 pontot. Mivel 400 ponttal vannak felettünk. Ez baromi soknak számít amúgy ebben az esetben. Kihozták a maximumot ebből. Szépen felépítették a meccset. Nem vettük észre hogy ők irányítanak, annyira nyerni akartunk már, a két nagy vereség után.jelzem előtte az első másodperctől mi vezettünk. Alig indult el a tegnapi verseny. Senkinek nem volt már újra kedve ugrálni a superbike-al, meg a coint gyűjteni a szarért, meg lefejelni a bányában az első felüljárót.
Győzni akartunk, és újra vesztettünk, és újra égett az arcom nekem is, mert már én szégyelltem magam, hogy velünk mindenki jól jár basszus.
Mindenkinek elege van ebből az eventből...... nekem pl. elment minden türelmem a coin gyűjtéstől. nem visz rá a lélek, hogy bohóckodjak azzal szar crossmotorral alamizsna 2-3K-ért, a nyelvem harapdálva folyamatosan hogy mikor döglök meg.... -
dzsonhee
csendes tag
válasz
SanyikaHS #4428 üzenetére
Ebből én csak az Universal Team elleni 57 pontot nem értem, ők közel 7000 pontos csapat...ennél jóval többet kellett volna érjen a szorosabb eredmény miatt.
Nevetségesek ezek a sorsolások. Most mi (HT) megkaptuk a 36. helyezett németeket a 312. helyről, nem csoda ha visszazuhanunk megint. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
SanyikaHS #4421 üzenetére
"Látatlanban" talán jobb lesz, mint a mostani event.
Azt várom már, hogy mikor hozzák be team eventbe is a kötött jármű mellé a kötött tuningot. Teszem azt megadja, hogy van 5 autó, és azokon fix 3 tuning van, maxos értékkel. Aztán abból rakd össze, hogy melyiket melyik pályára. Na ott lehetne skill huszárkodni.
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
SanyikaHS #4324 üzenetére
Az android játékok topicban most egy páran letöltötték a játékot, és barátfelkérőt is küldtek egymásnak. Vagy ők azok vagy nem.
1% az esélye.
99%: Ezek azt sem tudják mi az a PH! rövidítés, és az egyik ötödik osztályos kisgyerek aki megszerezte anya telóját, megy a másik után... Láttak titeket a csúcson, és úgy gondolják ezzel a névvel könnyebben tehetnek szert csapattársakra. Nem sokára lesz ott egy csomó platinum2-es és sorra verik a mezőnyt.... -
DigitXT
Topikgazda
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
SanyikaHS #4289 üzenetére
Ha fordítva van, tehát ti vagytok a gyengèbb csapat, és úgy nyertek így, akkor vihettek akár 120 pontot is ilyen vègeredmènnyel. Gyanítom hogy sokkal gyengébb csapatot aláztatok.
A redmachine-t meg jelenteni kell a Fingersoft-nál, mert kb. account megosztó vagy 10 fő szerintem ott.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
SanyikaHS #4289 üzenetére
Érdeklődnék, hogy bevált-e a teszt? Csak mert legutóbb +59 pontot kaptunk.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
SanyikaHS #4277 üzenetére
Mert ti TOP10 vagytok. Nagyon sok volt köztetek a csapatpont különbsége.
Amúgy uhh, ez a csapat igen csak a csúcsra tör. Még találkozni fogtok velük pedig.szerkesztés:
Húúúú, most látom hogy ez a mostani event.
Mi is kikapunk most állandóan. Nagyon sok újraszervezett csapat van, akik a most feljöttek, és a csúcsra törnek. Mi meg ott vagyunk az útjában mindegyiknek. Gondolhatjátok, hogy mostanában nagyon kivagyunk basszus. Ütnek vágnak minket. majd menni fognak a jelenlegi ellenfeleink egyszer ellenetek is, mert annyi pontjuk van mint nektek szokott lenni az eventeken. Egyszerűen le vagyunk bénulva már a sok vereségtől..... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
SanyikaHS #4256 üzenetére
Inkább a non fairplay miatt van. A Fingersoft a nagy különbségből kifolyólag, utólag olt tüzet.
csak hogy erre rájöttek a csapatok. Azt szokták játszani, hogy megnézik az első 10-12 emberünk mit produkál. Ha látnak benne 3-4 olyan eredményt, amit Ők eddig nem tudtak produkálni, de még csak meg sem közelíteni, akkor néhány kisebb rangú ember lemegy 1-2 kört, és úgy hagyják. Nem játszanak normálisan. Így születnek meg a 3200 vs. 820 eredmények, amikor is átverik a Fingersoft algoritmusát, és buknak 80 pontot, akár 130-150p helyett, mert hogy a játék motorja non fairplay-nek ítéli tévesen. Még az is lehet hogyha összeszedik magukat akkor legyőznek, Ők inkább buknak egy picit, a rizikó helyett.
Már 3 ilyen csapattal is találkoztam, TOP300-on belül, ami azért durva.
a legdurvább pintvesztés az kb ilyen: 2229 vs 2230 Ez olyan -180 pont, ha az ellenfél lejjebb volt a rangsorban. Fordítva csak kb -140p.Egyszer majd csak kiderül hogy hogyan is működik.....
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
SanyikaHS #4242 üzenetére
Na, az már döfi!
Nekem ugye nem volt célom anno, de azért tetszik.
Szerk: most kit kaptunk? Nem sikerült jól összeraknom eddig, de muszáj lesz... A krokodilok "megnyúzására" viszont büszke vagyok, ott sikerült egy elég nagyot javítani a vége felé, ami fontos volt: azzal sikerült sok krokodilcipőt begyűjtenem. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
SanyikaHS #4228 üzenetére
Uhh, ezek nem szaroztak akkor......
Sajnálom srácok.....A frissítés óta még inkább nem lehet javítani, mert szerintem változott picit a járművek karaktere. Mindannyian ezt szívjuk. Több csapattárs is panaszkodott rá. Legalább 2-3k-val kevesebbet tudunk azóta, kivétel nélkül mindenki.... Ha előtte már vezetett a másik, akkor ez bizony pont rosszul jött. nekem pl. azóta rittig nem akkor kapcsol be az OC a Rally autón mint előtte. Tudom, mert 50-szer gyakoroltam be. Köszi Finger.
Mintha érzékenyebbek lennének a tuningok....Mi most csúnyán nyerünk újra. TOP100 esélyes lesz, de ez a megnyert serlegek számától függ. Egyszerűen annyira gyenge csapatokat kapunk (vagy mi lettünk ennyire erősek? sok új játékosunk van....) hogy zsinórban mi nyerünk. Jó ez az időpont is, hogy picit elhúztam. Most 16.19-kor jár le, én indítom is, mert van 4-5 csapat akiket folyton megkapunk, és folyton legyőzzük őket. Viszont szerintem most meg fog váratni az algoritmus, mert ez is véges, mármint a különbségből fakadóan. Valószínű hogy hatalmas pofonokba fogunk nemsokára ütközni mi is.
Ami jó hír, hogy a véletlenszerű többlet a ládákból, az több lett. A bronz láda 3000-et is adhat, az arany láda pedig 13000-et is. Ami azért nagyon jó..... -
DigitXT
Topikgazda
válasz
SanyikaHS #4228 üzenetére
Nekem semmi se jött össze, 25K-nál megrekedtem, pedig 30 körül tudnék.
Ez a frissítés is gyanús, hogy bekavart, viszont jó, hogy lehet tickettel ismételni
egyetlen versenyszámot, mert ha előtte három jól sikerült, akkor ez tök jó esély.
Csak hát kellene hozzá ticket, ami meg nincs. És nagyon nem is osztogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen digitális videókamerát?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest