- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #5201 üzenetére
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #5167 üzenetére
Grat Misi.
Az utolsó 4 másodperc volt a legjobb. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
misi_belucci #5167 üzenetére
WoW!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
misi_belucci #5157 üzenetére
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #5133 üzenetére
BazzegFinger vajon ki, Matyi?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #5083 üzenetére
Áhhh, van aki már 1 hete megy vele.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #5054 üzenetére
Igen, 28 van írva. Jól látod Misi!
Tök jó, lassan kifulloztam a Hot rodot alkatrész tekintetében, erre jön egy másik scrap nyelő.
-
SanyikaHS
kezdő
válasz
Vééééégreeeee
egy új jármű
(bár egy picit dune buggy-s hatású így oldalról ) egy ilyen frissítésre várok már nagyon régen.
A skines /pénzlehúzos/ updatek számomra nem színesítik annyira a gamet! -
DigitXT
Topikgazda
válasz
Fejenállva is tud majd menni? Na, ez érdekes...
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #5044 üzenetére
-
Speed®
titán
válasz
misi_belucci #4940 üzenetére
Persze, fairplay, még ha pay to win is van mellé, legalább esélye van az ügyesebbeknek esetleg gyengébb járművel.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #4940 üzenetére
-
misi_belucci
tag
válasz
misi_belucci #4926 üzenetére
Ezen az alapon a holdas eventen csak holdjáróval szabad menni? Mert ott meg szinte mindig a buggy a nyerő (esetleg félbetört busz vagy superbike).
A legjobb idő nyer, bármivel lehet menni. -
Speed®
titán
válasz
misi_belucci #4926 üzenetére
Tehát ha mások is ezt csinálják, az legalizálja..? Értem.
Részemről tartom a véleményem, ez nagyjából csalás.
Persze értem én, hogy most megengedett, de akkoris,
az ugrabugra bevezetése óta intoleránsabb lettem -
Speed®
titán
válasz
misi_belucci #4924 üzenetére
Ez olyan mint paralimpián egészségesként alázni a mezőnyt
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
misi_belucci #4907 üzenetére
Sikerült párszor, de így se lett 20 mp-nél jobb...
(Event) -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #4893 üzenetére
Logikus amit mondasz. Mondjuk az, hogy volt már egy update és a 12 órás számlálót cseszték visszarakni, az engem bosszant.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #4891 üzenetére
Grat Misi, láttam, hogy Local 1. én is mennék rá, de nincs időm bassza meg... Te tudsz valamit arról, hogy ezt nullázzák július elsején vagy sem?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #4880 üzenetére
Ráadásul a gemeknek is jól oda lehet verni, ha belemerül az ember.
Nah igen, rád minimum 15 gemet elbaszok mire rájövök, hogy kár volt.
De ezt elmondhatnám AFÖLDI-re is, meg suszira is..... Matyit is inkább hagyjuk, abba már bele sem lépek..... -
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #4866 üzenetére
Ha egy nagyot hibázol, még van idő újrakezdésre... Nyilván, ha már
végig toltad, 1:2x idő alatt, akkor nincs esély még egy hasonlóra.
Nekem eddig az a tapasztalatom, hogy maxos Rally = stabil Top10.
(Nyeréshez azért kell mázli, hogy ne legyenek erős ellenfelek. Vagy
persze lehetsz te magad is az erős, de nekem még nem sikerült.)
Legjobb eredményeim zsinórban két második hely: kaptam jó kettő
másodpercet, pont ugyanattól a sporttárstól = ennyivel jobb nálam. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
misi_belucci #4807 üzenetére
-
heathen
csendes tag
válasz
misi_belucci #4779 üzenetére
Aszta, hogyan sikerült ennyi legendaryt összeszedni? Nekem még nincs. Akkor már nem is akarom a Desert Mile-on megdönteni a rekordod
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #4777 üzenetére
Még nem volt rá érkezésem nézni, de gondolom azért, mert a levegőben elég jól
megtol a Supercharger. Az meg nem számít, hogy elfogy a benya, a pálya rövid:
valószínűleg a Rallysek is jól teszik, ha maxos AB-t raknak rá, már ha van. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #4747 üzenetére
Én 4000 méterig elmegyek, ha normális a járgány, mert ott már ad 3 gemet.
Mindig lenyitom őket, nem szoktam őket a 12 órán túlhagyni, pont azért, hogy ne foglalja a helyet.
Akkor jó, mert én sem találtam még benne logikát, se időre se menésre semmire.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #4727 üzenetére
Meg fogom keresni a pontokat.
Látom nektek jól ment az elmúlt event.SanyikaHS Már alig várom az új pályákat. Gondolom a gyáras cups-hoz jönni fog majd az adventure is, és még több új gyáras cups. Bár a gleccsereshez sem jött több cups azóta sem....
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #4688 üzenetére
Ducati...
Láttam hogy többen ezzel mentek, nem szedi le a fejeteket a szív? Kipróbálom én is ma, köszi a setupot.
Tegnap a rallyval már kétszer voltam első. Afterburner, fuel boost, hólánc kombó.
-
heathen
csendes tag
válasz
misi_belucci #4637 üzenetére
Honnan is van ez az info, hogy új jármű jöhet? Én csak egy reddit-es bejegyzést láttam, de azt csak egy user rajzolgatta. Vagy van valami más forrás?
https://www.reddit.com/r/HillClimbRacing/comments/eope18/who_would_like_an_improved_hot_rod_for_hcr2
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #4668 üzenetére
-
SanyikaHS
kezdő
válasz
misi_belucci #4652 üzenetére
A "ligákat" már olyan régen –több hónapja- emlegetik , hogy most már tényleg jól lenne , ha történne valami
..., mert a jelenlegi -titkos- pontozási rendszer csúfosan leszerepelt
.
Azonban úgy gondolom, hogy a "liga rendszer" bevezetése előtt, csak meg kellene várni(uk) azt, hogy minden csapatnak befejeződik az éppen folyamatban lévő mérkőzése , hiszen csak az után lenne meg a végső sorrend (pontok … egyéb adatok)....
-ekkor talán lesz idő arra, hogy döntsünk arról, hogy melyik csapatban folytatjuk-
Szerintetek mennyi lehet még a HCR2-ben (hiszen több mint 3 éve jelent meg)?
Jöhetne már az új jármű!!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #4647 üzenetére
Még 6000-nél sincs semmi érdemleges.
7000 felett kezdődik az, hogy 50-ből 50 en játszanak, és a 70%-a komolyan is veszi. 20-30%-a pedig igen csak jól játszik. Eltolódott már ez is felfelé. 8000 felett van az, hogy szorosabb lesz majd a meccsetek. Ott már oda kell rakni majd mindenkinek magát.2 hónap múlva ez kb. 9000 pont felettiekre lesz jellemző, Egy ezressel kb. addigra újra eltolódik felfelé.....
Egyre több a csapat, egyre inkább ékelődik be a sok új a régiek közé, ez mind ezért van. Ugyan az a teljesítmény csak 90%-ot ér 1 hónapon belül. Ezzel viszont számoljatok. Nagyjából így számoltam ki a tendenciát. ergo, minimum 3-4 TOP játékossal pluszban térjetek vissza a TOP környékére, mert különben eltaposnak benneteket majd a többszörire is újra szerveződő, esetleg fúzióval újonnan létrejött csapatok. A lépést egyre nehezebb lesz tartani hétről hétre...
Ha jól számolok az A-TEAM ezek alapján kb. 7 hónapja még simán belefért volna a TOP20-ba is akár a jelenlegi teljesítményünkkel. Remélem valamennyire érthető volt az okfejtésem.
A toborzással ne álljatok le, mert ezek ott fent csak egyre erősebbek lesznek minden nappal. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #4605 üzenetére
Hogy lehet ennyi kupát bukni úgy, hogy előrébb vannak, mint mi? FS megint remekel... Értem miért hagyják sokan abba önként...
-
AKIspest
tag
válasz
misi_belucci #4605 üzenetére
Magyarország 15millió!!!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #4601 üzenetére
Én meg fostos ki Jeeppel megyek szembe mindenkivel, néha nem is adja ki.
Az egyest aminek nincs száma folyamat lehet vele nyerni amúgy, 1771-et mentem vele az előbb. Pótlom az egész hetes lemaradást, csak nincs időm mindig kivárni a 15 perces forgást, hogy csak az 1-esen menjek. Már benne van 100 gem.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #4595 üzenetére
Az utolsó oszlop mit takar?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #4572 üzenetére
Baszki.
Egy 10pontosom volt eddig csak, és már kivittem tegnap délben. Ez az amire csak a végén jöttem rá hogy hogy kell. Hú de sokat basztam el, hogy be sem értem a célba. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #4550 üzenetére
-
AKIspest
tag
válasz
misi_belucci #4524 üzenetére
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #4524 üzenetére
ezt a kombót fogom 9 után kipróbálni.
A Buggyra mi a jó ezen a pályán amúgy? -
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #4498 üzenetére
Eegen, csak az újhoz. De könyörgöm, eddig az volt, ha bármi miatt OFFLINE-ba
csapott, hogy bocsi, menjél Adventure-özni, most nincs szerver. Nesze neked.
Elég az, hogy az új pályához kell (amúgy nem akkora nagy szám szerintem). Új
élmény, meg minden, de hát ahogy a mondás tartja: a negatív élmény is élmény!tzsolesz: miért vannak (ebben az esetben) előnyben a VIP-ek? Több a ticket?
Szerk: mondjuk azt láttam, hogy 50 gyémántért (megalol) lehet "újratölteni"... Így
mehetsz két kört. Azért az még a VIP-nek is drága, nem? Napi 60-at kap csak... -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #4268 üzenetére
Amikor 400-ra teszik a maxos ládát, akkor azt mondom nagyon megéri televágni gemmel. 8-9-es átlagot simán lehet hozni szerintem az 40 pont / nap (ugye van egy reklámért menés vagy prémnek ingyenes menés [4+1]), az 5 nappal számolva 200 pont. 10*20 gemet kell betenni ezzel a nagyon alacsony számolással a 400-as ládáért. Az elég jó, főleg, hogy közben kapsz mást is nem csak a végén a ládát.
Amikor 400 fölött van a maxos láda, akkor is megéri, ha van időd rá, viszont ott már az idő - pénz faktor bejön, és lehet, hogy több gemet kell rá elköltened, és még több időt is kell vele játszanod ugye, akkor már lehet megéri nyitogatni pár ládát kupánál ugyanannyi gemből, például pár 8-12-24 órásat.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #4153 üzenetére
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #4138 üzenetére
A distance bónuszt azt nem adja ám örökre. Ahol mész 20.000 métert, ott kb. 18.000-től kezdi el adni a bónuszt. Addig nem is látod. Én Rally Car-ral már semelyik pályán nem kapok, mivel nem tudom (nem akarom) megközelíteni a rekordjaimat... Azt minden járművel minden pályán 1x adja, aztán már csak bizonyos táv fölött.
-
válasz
misi_belucci #4118 üzenetére
Most gyorsan ki is próbáltam a S.jeep esetében, ott tűnt a leggyorsabbnak, hogy a jelenlegi alkatrészekből felhúzzak valamit 15-ösre és bevállt. Köszi szépen!
Azt gondoltam az alap tuningra gondolt és akkor van egy bug-os achi-m, de nem. 🙂Más:
Kitűztem célnak, hogy augusztus végéig bizony rákockulok és megszerezzem az 50k kupa pontot.
Mi az általános vélemény az itt kapható Legend ládáról? Gondolom sokatok nyitott már ilyeneket.Szeptemberben gondolom lenullázza a szezon pontokat ugye?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #4122 üzenetére
Ide sok gyakorlás kell az biztos. Nem hiába mindegyik pálya a cups-ról van....
Köszi az infókat. Mi már a második közepében vagyunk. Elsőt kegyetlen harcban megnyertük. Végig csiki-csuki volt. De a végén 3.5k-t szépítettem 27k-ra, meg mèg vagy 3-4 ember parszáz pontot, és vittük.
Jelzem, hogy 10-30 pont különbség volt majdnem minden helyezés között. Tehát 100 ponttal is 3-4 helyezés javítást lehetett. Ez a sima -nem teknikás- gurulásos menetek miatt van amúgy. Az ugy kb. 22-23k. Ha bejön egy kis trúszter, meg okosság, akkor lehet szépíteni.
Az elsőt 18s-ra sikerül a jeppel, a második sportkicsival 26s átlag, a harmadik a jeppel csak 28s. A negyedik eddig nálam kuka, az ötödik meg passz, de átlag 1 perc 5-10s.... Ez így 27k. Hálistennek kezdéskor is tudtam hozni az uj meccsen...Szerintem itt a 35k is jó eredmenynek számít. De ti hozni fogjátok a 40+ k. Utána meg a 45k+ -t....
-
lovasalbi
csendes tag
válasz
misi_belucci #4122 üzenetére
Köszönöm szépen a tippeket! Megpróbálom így...
-
Speed®
titán
válasz
misi_belucci #4098 üzenetére
A tiéd űridő kategóriában fut..Solberget is kemény 5 ezreddel sikerült csak verni. Persze ha nem elfogadható a valid 17.199, akkor cseszhetem :S
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #4086 üzenetére
Valóban, mea culpa, eggyel odébb írtam be az időt az Excelbe, aztán az rendezte.
Így viszont egyértelmű a harmadik hely, kérdés, hogy lesz-e előzés a végén?!Freddy: öl, butít, nyomorba dönt, és diszkvalifikál a PH! No Tuning Cup Timed Run
összesítéséből. Ha az utóbbit ki tudtad olvasni, akkor valószínűleg nem ittál eleget.Amúgy sajna én sem tudtam annyiszor nekifutni, ahányszor (nekem) kellett volna
valami értékelhető időhöz... éjjel mentem, aztán nappal nem nagyon, pedig estére
jöttek a jó idők, amiket verni kellett volna. Ez persze nem mentség, de némileg fáj
(az igazság), hogy már Top10-es se vagyok. De hát ez van: erős lett a mezőny!
Néha rácsodálkozok, amikor TE "gyakorlásban" a Top10 magyar mind csapattag...
Most mondanám, hogy fórumozó, bár az már csak félig igaz, de legalább elérhető!
És azért nagy fegyvertény, amikor Top játékosok mondják meg a tuti tippeket. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #4082 üzenetére
Elvileg a következő, de mivel Nabla ma kap egy DSQ-t, lehet a Superbike-os ideje vmi huncutság volt? Csak mert simán második lett. Ez korábban nem volt jellemző.
Kérem nyilatkozzon, mert akkor arra is adnom kell a DSQ-t/frissítenem a tabellát! Egyébként értem én, hogy Freddy már mindenképp megnyerte, de azzal, hogy nem is indult tegnap, bukta az összesített időben való vezető helyét. Mondjuk igaz, eddig nem mondtam, hogy van ilyen verseny.
Pedig van, csak már kevesen maradtunk talpon. Szerk: viszont nem semmi, hogy ilyen sok pontszerzőnk van, és viszonylag stabil 20 fős mezőny.
Szerk: a harmadik hely nagyon szoros!
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #4082 üzenetére
Ha este gép előtt leszek, majd összeírom, egyelőre
nekem is csak addig van meg, amit linkeltem. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #4054 üzenetére
Csak ő hiányzik. De nem tudom felvenni....
Ezek szerint emiatt néztem be többször is.... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #4032 üzenetére
Igen tudom. Ez egy hozadéka volt annak, hogy a csapat nem kért többet az akkori event-ből, mert nem igazán feküdt senkinek. 7 óra volt amit ki kellett hagynunk emiatt, hogy lejárjon az event nevezés, és induljon az új. Azóta vagyunk így.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #4027 üzenetére
Az a pontozás elég furcsa volt igen. Viszont most újra szigorú lett az új eventtel. Nálunk 1 srác csinál 41k-t. Egy 33k-t, utána 27, 22, és a zöme 14-21k között. A pont gyűjtőst, és a 4-ik pályát élesben szépen el lehet szúrni, mert buktatós....
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #4025 üzenetére
Azon kívül, hogy nem akar összeállni, amikor kiad mondjuk egy 31K-s eredményt,
ami amúgy nem is olyan rossz általánosságban, bár itt a "lehetőségekhez" képest
sajnos az, kiábrándító, hogy ez mindössze a 30. hely körülre elég... Túl könnyű ez
az Event... Viszont eközben könnyen el is lehet cseszni... Az első pályát kb. pl. le
se kéne futni. A kamionnal pattogás is csak a pechen mehet el, szóval a normális,
hogy 20K a kezdés. Erre berakták ezt a "konzervest", ami eléggé mázlifaktoros.
De a végére a durva tuningok nélkül teljesíthetetlen 10K-s szint, az nettó szívatás...
Ilyen szempontból abszolút egyetértek veled! Nem bánnám, ha már vége lenne, ám
sejtem, hogy amit ide "beleöltünk" tuningot, a következőben nem lehet használni...Szerk: az nem ügyességi játék, hogy adott távot egyszerűen nem képes megtenni.
Az a klasszikus P2W, hogy toljál bele még csillió fogaskereket, coint (gyémántot). -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #3970 üzenetére
Fasza... Nálam elv, hogy nem kapcsolom a játékokat semmihez, van offline mentésem és viszlát, csak, ha az visszakerül, visszakerül a "régi" játék is. Ez így 22-es csapdája, ha csak nem oldja meg frissítéssel a Finger (ami elvárható lenne).
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3967 üzenetére
FIGYELEM!
Meg van a megoldás.
A fingersoft nem jól ütemezte a frissítéseket valahogy és nem ugyan az a játék van mindenkinek. Újra kell telepíteni és megjavul.
Jah, nálam már jó. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3964 üzenetére
Nem igazán értem HUN elméletét.
Ezek csak elért eredmények, pontozás nélkül.
Ráadásul nem a profilt szopatja, hanem bizonyos hardverkörnyezetet, szerintem.
Egy biztos, ha ezt a Fingersoft nem javítja, akkor az egy kicsit kínos lesz, ráadásul elég idegesítő is.
Ezt a versenyt mindenesetre a Navon-on játszom végig.
Win10-en elég macerás nekem, próbáltam én is. csak rontok végig..... De amúgy valóban a szerencsésebb pontozás van PC-én is.
Ezt szerintem mindenki ki tudja próbálni, mert megéri. Akár 5-6000 ponttal is többet lehet ugyan azokkal az eredményekkel elérni.DJ. Ru$y Elég korán vettem észre, mert a családban van még aki játssza. Azonnal kicsapta a biztosítékot, hogy alap formulával 7300 pontot nyom, én meg csak 5600-at, level 55-el. Nézem az időt, az övé rosszabb volt 1 egész másodperccel.....
Egyből felraktam a hivatalos Facebook csoportba. Előttem nem vettem észre senki ott, de lestek is.....
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #3964 üzenetére
Maga az eszköz befolyásolja nem (csak) a felbontás. Nekem lehet állítani a telefonomon gyárilag a felbontást, lehúztam 2K-ról 720p-re és ugyanazt a pontot dobálja.
Ebből nagy balhé lesz, ha beleáll a Finger, most kell nullázni a team pontokat kedves Finger és új lappal ellőni normális pontszámítással. Én szóltam!
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3933 üzenetére
"Mellékutakon bátran vezetek, három konyak után se félünk..."
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3927 üzenetére
Értem, igen amúgy megfigyeltem én is, hogy másik autóval kell menni.... Ami szóba jön az nekem is a Buggy, Super Diesel, a sportkocsi, és a kamion.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3914 üzenetére
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3889 üzenetére
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3847 üzenetére
-
Gaborz1
senior tag
válasz
misi_belucci #3859 üzenetére
Látom már páran átjutottatok.
Van akinek ez Androidos eszközön sikerült?Semmi már sikerült :D
-
Gaborz1
senior tag
válasz
misi_belucci #3852 üzenetére
Átpréselted a kis lyukon a robogót?
Én is gondoltam erre még reggel és próbáltam is de sose ment át.
itt az ideje tovább próbalni.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3854 üzenetére
Most megcseréltem, és az utolsó pályán mentem a formulával. Lefejeltem a falat. Valahogy mindig sikerül....
Nem is lett annyira rossz ezzel a fejletlen mocival a 2-ik pálya amúgy.... Persze ott így rontottam....
csak kérdés hogy végeredményben mi lett volna ha a formulával beérek..... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3847 üzenetére
Okés, azt mindenképpen kipróbálom. Így is visszavettem rajta, de ennyit nem mertem. Orrnehéz a dög.
Jah, ugrabugra nekem nem megy, béna vagyok használni....A 3. tipp a legtutibb, tolja bele még 2m coint. nekem annyit már nem ér. Már benne van így is.....
-
sz_abika
addikt
válasz
misi_belucci #3796 üzenetére
Nekem egy turbo és fume pattant be, de mivel eddig nem volt semmim, ezért még ez is örömteli.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
misi_belucci #3796 üzenetére
Megnéztem, kár volt...
Wheele már megvolt, mágnest adott és fume boost, ami szintén megvolt. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3770 üzenetére
Hát 12 gemet öltem bele, az 120 próbálkozás. A második időmet nem tudom hozni. Most jegelem a hüvelykujjam.
Képtelenség jobb eredményt elérni. Annyira picik a különbségek, hogy ezt überelni nem lehet.
Kész... Nálam a super jip ennyit tud.... -
AKIspest
tag
válasz
misi_belucci #3770 üzenetére
Egyetértek, erre most nekem sem lesz sok időm. Ami van, azt team és heti eventekbe tolom.
-
válasz
misi_belucci #3633 üzenetére
Sorban haladunk a gépparkon.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #3577 üzenetére
Nem az a baj, hogy mikor indult, hanem, hogy hogyan. Több lépcsőben kapták a frissítést a userek és volt akinek már lepörgött 3-4 (!) team event, mire az utolsó körös usereknek is megjelent a frissítés, na ez minden csak nem korrekt a Fingersoft, meg csúnyán mondva, szarik a userekre...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #3574 üzenetére
Ezek az algoritmusok nem ennyire egyszerűek, nyilván "tárolnák" az elmúlt 4-5 hónapnyi eredményt és azzal számolná, hogy kit kivel sorsolhat össze...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #3572 üzenetére
"Egyetlen megoldásnak azt látom erre a sorsolásos "bakira", ha a FingerSoft szinkronba hozná a matchmakinget és utána automatikusan egyszerre indítaná 2 naponta. Úgy egymáshoz "passzoló" csapatok találkoznának."
Egy két embert (köztük én is), ezt már itt a fórumban felvetettük. Havi nullázás, de minimum egyszer, hogy szinkronba lehessen hozni a kezdést és automatán lőni, nem kézi indítással. Ezzel csak a kicsik kedvét veszik el, mivel nem hinném, hogy mi vagyunk az egyetlen top10-es csapat aki folyamatosan kicsiket kap.
-
AKIspest
tag
válasz
misi_belucci #3560 üzenetére
Misi:
2es: jó lesz az, de én a helyedben felhúznám 14re a szárnyat, illetve az elugrást kell gyakorolni. Még én sem tudom a tutit, de 180+m összejöhet, ha épp az elrugaszkodás előtt robban a turbó; 140-150m sikerült eddig.
3as: csak tipp, de próbáld meg ide a buszt (nekem fuel boost a 3.elem rajta), u.i.10k-t ezen is össze lehet hozni simán, az 5ösre meg használd a super dízelt a rugóval (+szárny+thruster). Tolass vissza teljesen az elején, majd nagy lendület, és f.sza jó sebességed lesz az elugrásra. Már csak a rugót kell jól időzíteni. Így talán többet ki tudnál hozni, mint 13k. -
ztibor
senior tag
válasz
misi_belucci #3552 üzenetére
Köszi, már ezek is olyan infók amikre lehet alapozni :-)
Choppernél gondolom számít hogy a benzintank mekkora!?Amúgy van vagy 7 járművem amin kb ugyanott áll a thruster, szárny. Rugó nincs, nem is tudom használni, szóval azt biztos kihagyom. Nehéz választás lesz, legjobban a második pályától félek.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3552 üzenetére
Ti nyomjátok már?
Amúgy valóban, a busz az utolsó pályára nagyon jó. A második pályára én most elcsesztem a rally carral, mert nem tettem rá a start boost-ot. Annak nekem 11-es a szárny, meg jól fejlett a motor is. De amúgy a Buggy elég hamar kipörög, az is jó lehetne oda, csakhogy ahhoz nekem nincs thruster még....
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3531 üzenetére
Igen, az a 4 óra pedig szerintem sok.
(#3533) DigitXT Szép eredmények basszus.
Más: Az első holdas pályán a Buggy-ra van valami jó beállítás, hogy többet pörögjön? Régebben jobban pörgött, de azóta fejlesztettem rajta ezt azt.
Ki hogyan használja?
Ez a max amit elértem eddig. De általában 6-6500 pont a max.... -
DigitXT
Topikgazda
válasz
Na igen, nekem is akkor megy 20.0 a végén, amikor az eleje full kuka volt:
Előtte persze, amikor tétje volt, nem adta ki, és alig javítottam valamit...
Szerk: mndegy, HUN 39K-ja akkor se lett volna meg, ha a konzerves jó.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Főleg, amikor 5 pálya volt...
-
Neck
veterán
válasz
misi_belucci #3503 üzenetére
A 4.-en 23.5-öt lehet menni F1-el is, akinek az van kimaxolva a busz helyett.
-
heathen
csendes tag
válasz
misi_belucci #3503 üzenetére
2-es thrusterrel is sikerült felugrani, de csak az elejére, ahonnan még felfele kell menni. Szóval nem lett jó idő belőle, de lehet azért is, mert csak lvl42-es a buszom.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3489 üzenetére
Jájjj. 🤣
Más: Srácok, ez a flipboost mire jó? Van valami leírás egyébként jogy melyik tuning cucc mire jó pontosan?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #3481 üzenetére
Lesz mire elszórni a 30 millióból egy "keveset".
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3469 üzenetére
Dancsó..... 😉😃
-
lovasalbi
csendes tag
válasz
misi_belucci #3466 üzenetére
Tisztelt "jutuber" úr!
Kiváló videó!
Feliratkoztam Önre, utólagos engedelmével... :-D -
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3454 üzenetére
Te jó ég milyen béna egy "bemutató" videó.
Mondjuk ne fikázzuk, legalább van.
Azért remélem senki nem gondolja, hogy ez lenne a kihívás. Az ugratás... OMG!
(Igazából a fikázáson kívül építő kritika, hogy nem igazán látszik a pályákból kb.
semmi, ha az első pár méteren pofára esik, lásd pl. a hegymászás robogóval.)
Szerk: lehet, hogy távolságra érdemesebb lesz pl. robogóval nekimenni, mert az
elég sokáig bírja egy tankkal (tovább, mint a Super Jeep!), és gyorsabb is nála...Legalábbis ez az elmélet. Gyakorlatban meg kiderül.
-
Neck
veterán
válasz
Nekem a drága gépek vannak kifejlesztve, f1, supercar, rally, monster, tank, super jeep, truck, errefel folyamatosan olyan eventeket ad, amiben ezek a rohadt motorok vannak :(
-
ztibor
senior tag
válasz
na már látom, ezt az eventet se fogom szeretni :-)
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #3427 üzenetére
Én is így tolom, mint HUN, csak nem minden pályán tudod ennyire legatyásítani.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3423 üzenetére
Mindent: LVL1 is benne volt a névben korábban.
Pont attól kihívás, és így
bárki részt is tud rajta venni... Akkor is, ha még épp csak megvette az adott
járművet, nem kell ráköltenie semmit. Persze így - ritkán - előfordulhat olyan
jármű/pálya kombó, ami nem teljesíthető, olyankor a szakaszt töröljük.Pontozás a szokásos lesz, mostani F1-es. (25, 18, 15, 12, 10, 8, 6, 4, 2, 1)
Határidő a kezdés napja. (Persze be lehet csatlakozni menet közben is, de
olyankor az ember hátrányból indul, mivel az elején nem szerzett pontokat.) -
Russ
lelkes újonc
válasz
misi_belucci #3420 üzenetére
Altat a game
legalább van időnk rendezni a sorainkat, feltölteni a kasszát, s kicsit mentálisan is felkészülni az esetleges vadkan ellenfelekre. Most sem punnyadok, csak nem tolom bele az aktuális event kocsijaiba, kicsit tuningokat fejlesztek, s van fél milla a tarsolyomban estére, ami nem rossz érzés
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3420 üzenetére
Ha nagyon unjátok, tényleg itt az idő a No Tuning Cup-ra.
Kellene hozzá segéd-szervező, mert gond szokott lenni, hogy az
utolsó eredményt már nem mutatja, ha másnap lépek be...
(Praktikusan kell vki, aki hajnali kettőkor bent van a játékban, de
elnézve a chat éjjeli aktivitását, ezzel talán nem lesz probléma.)Feltételek a szokásosak: mindent le kell húzni, adott napi kihívás
adott járművel teljesítendő, barátlistán legyünk fent, hogy lássuk
is a versenyt, ne csak a nyers időeredményeket könyvelgessük.Mit hagytam ki? Más járművel aznap nem szabad menni, nehogy
véletlenül megdöntve az időt, azt mutassa a játék, mert az DSQ...Aki részt akar venni, és nincs az összefoglalóban, írjon nekem!
(Mobilról NEM szerkesztek összefoglalót, mert könnyű elszúrni.) -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #3387 üzenetére
Szinte minden alkalommal elverem, mikor bekerül a napi eventbe.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3362 üzenetére
Mi van ha nincs snowmobil, és formula, és nem is akarom megvenni?
Melyiket haggyam ki? Jöhet mástól is ötlet. Sajnos túl sokat toltam bele az előző eventbe. Ráadásul kaptunk egy őrült ruszki csapatot ellenfélnek megint, én meg úgy vagyok vele hogy kapálózhatok, és beleölhetnék akár 2 millió nem létező coint is, akkor sem biztos hogy van ellenük esélyünk. Örúlni fogunk ha nem 3000-el kapunk ki, csak 2600-al.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3350 üzenetére
Látszik, hogy a legjobb magyar csapat már gyakorol. All Time-ban nincs más?
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3345 üzenetére
Elkezdtem nézni, de rögtön felakadt a szemem: 2545 km a ládában ruszkinak.
A második meg pont magyar. Szóval magyar csapat nincs más top: játékos akad.Szerk: mondjuk hülyeség, mert km alapon bármi lehet, de rémlik, hogy volt valami
NK-s nevezetű nagymenő említve a topikban korábban, hogy biztos vmi klán lehet. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3302 üzenetére
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3302 üzenetére
Uhh, a beachet jól meg toltad. Én kb. ezeknek a felét sem tudom egyiken sem. Leginkább üzemanyagom fogy ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest