Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
nekem rohadt mindegy ki hogy reagalja le, nem mondtam, hogy bosszankodni kell, biztos van akinek ezzel most my life is complete erzest okoztak. csak ahogy latom itt is ahogy fb kommentekben is megy a fikazasa azoknak, akik kicsit is kritikusabban allnak a dolgokhoz es nem verik a segguket a foldhoz oromukben
-
cskamacska
addikt
Szerintem nem játszottunk túl jól, és ilyen játékkal első kompetens csapat elver minket mint a szódás a lovát.
Június 22-ig van idő örülni.
De a büszke osztrákoknál azért jobbak voltunk(elqrták, nem kicsit, nagyon), én drukkoltam a végén hogy bekapják a harmadikat, csak hogy tudják hol a helyük.Második hely nem reménytelen, utána meg meglátjuk.
-
juliabrilke
veterán
Elhiheted, hogy ha 9 ponttal továbbjutnánk, akkor is lenne olyan, aki a szerencsére/csodára fogná, meg az ellenfelek rossz napot fogtak ki ellenünk.
Szerezzenek csak minél több pontot, utána az étvágyunk megnő majd.
Németek elleni edzőmeccs után is jöttek a károgók, hogy ügye előre megmondtam, hogy kikapunk. Bravó tippmixkirály, ehhez tényleg nagy jóstehetség kellett.
-
szabonagyur
félisten
Igen nyertek és ennyi, látszólag dolgoztak is rajta, de azért ez közel sem akkora kiemelkedő teljesítmény. Ahogyan azt osztrákok ma játszottak bőven lehetett volna dupláznunk is.
Azért egy jobb csapat ellen ahol pörgősebb a játék valószínűleg nem ilyen eredmény lett volna.
De itt zárom részemről, senki örömét nem akarom elvenni, vitázni meg főleg nem. Helyén kell kezelni ezt is, mint sok minden mást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged