- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent_
aktív tag
válasz
yakuza.tora #192 üzenetére
Én valahogy szeretem a végsőkig kihajtani a cuccaimat... Anno egy Intel BX440-es lapot is majd' 5 évig toltam (félidőtől slot1->FCPGA átalakítóval), amihez ha nagyon akartam volna, még a Tulalatinhoz is lett volna átalakító (FCPGA2). Mostanában meg megy a "sorcsere"; AGP, DDR2 kinyírása, és folyamatos procitokozás-cserebere, csak hogy az ember tudja mire szórni a pénzt...
Azért hajrá Intel, de így legalább az AMD is odateheti kicsit magát, ami végső soron mindkét tábornak csak jó lehet (-> árverseny).
-
Vincent_
aktív tag
Mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy kit (Intel/AMD) töm pénzzel. Számomra az Intel foglalat-csereberélős őrületével szemben rendkívül szimpatikus volt az AMD hozzáállása: AM2/AM2+ alaplapos userjeit nem kényszerítette teljes rendszercserére; elég volt procit upgrade-elni (a maradék pénzből meg izmos VGA-ra újítani). Aki meg imád pénzt lapátolni az ablakon kifelé a "gyorsabb gép" birtoklásának céljából, annak mindkét fronton megvannak a lehetőségei.
-
Vincent_
aktív tag
-
Vincent_
aktív tag
... és én még a napokban gondolkodtam azon, hogy kevés/gagyi lesz lassacskán a négymagos AMD-m...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Patriot Viper Steel RGB 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 RAM modulok
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest