Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
Persze, tudom én hogy azért ez nem egy akkora eget rengető probléma hogy azonnal máglyára kell vetni a gépet otthon, de én amilyen szerencsés vagyok ilyen téren, úgyis nálam szakadna szét a gépezet....
Eddig nálam sem volt probléma, nem is tudtam erről a hibáról amúgy sem, idáig.@Clorf: Én az Intel RST driverrel voltam így, bugos a driverük az alaplapomhoz és megőrült tőle a vinyóm. Frissen összerakott gépben egyszer csak azt hallom hogy felpörög a vinyó mint az őrült, utána "visszafékez" nagy nyekergéssel, utána megint és csendbe maradt. Plusz, kb. fél percenként parkolóállásba rakta a fejet.
Kiirtottam az RST-t a gépről, felraktam a Windows saját AHCI driverét, láss csodát megszűnt a gond. Írtam is egy szépet az Intel fórumra, jött a válasz hogy nagyon sajnálják a hibát! - Mondom köszi, sokra mentem vele....
Szeretem az Intelt, kb. az előző AMD procimhoz képest (B55 Phenom II X4) 6 fényévnyi ugrás ez. De azért na...
Szerk.:
@daa-raa: Ezt kétlem hogy meglépné az Intel, ennyire nem lenne gyökér szerintem. Pláne, hogy többek között az i3 eléggé elvesztené az "értelmét" a palettán egy permanens HT letiltással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest