Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
hibavissza #39 üzenetére
Igen én sem számítottam ekkora mókolásra
Imádom mikor "Shellkreator" a tesztjeiben megemlíti a ház tömegét és, hogy nem vékony lemezes nem rezonál... hát nem tudom milyen szempontoknak kell nála megfelelni
-
4264adam
veterán
válasz
hibavissza #36 üzenetére
Egy sima Iphone féle Bumper tok gumit nyugodtan húzhatnának a HDD keretre van még hely a házban. Nem hangszigetelt házak közül néztél már valamit?
Szerk: SSD: remélem jövőre már lehet kapni 500GB-ot 25k-ért hardverapron vannak 33k-ért Mstata
-
4264adam
veterán
válasz
hibavissza #34 üzenetére
ha nem SSD van csak a házban nincs értelme a hangszigetelésnek mert csak 15dB alatt hasznos felette mindent mélyít
Én sem találtam semmi használhatót, mondjuk nekem már mindegy is mert két ssd már van később majd az 500as vinyot is váltja 1
Mernokkent én is elvartam volna más szakma beliektol, nem hiszem probléma lenne gumival körbe venni a hdd tokokat mondjuk 1cm el
-
4264adam
veterán
válasz
hibavissza #14 üzenetére
Én az NZXT H2-n csodálkozom, hogy semmi merevlemez rezgéscsillapitó ás a 9kg fém olyan szép mélyen berezonál, hogy a nappaliban hallatszik míg az előző 3k-s Kolink ház nem volt ilyen.
megoldás: két alsó tálca kivétele nagy szivacs be és azon fekszik a HDD, mert egy 30k ársávban lévő hangszigetelt háznál ennyire telik
Én meg azt hittem vásárlás előtt jól utána néztem
-
Kansas
addikt
válasz
hibavissza #14 üzenetére
Nekem 2 SSD és 2 HDD van az N200-amban, de valamiért az istennek nem akarnak rezonálni... szóval nem, nem zavar.
-
pdev1811
tag
válasz
hibavissza #14 üzenetére
Nem mert már csak SSD-t használunk
-
KAMELOT
titán
válasz
hibavissza #14 üzenetére
Általában ilyen gépekben 1 ssd és 1 hdd van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Eredeti játékok OFF topik
- SkyShowtime
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged