- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
hibavissza #39 üzenetére
Igen én sem számítottam ekkora mókolásra
Imádom mikor "Shellkreator" a tesztjeiben megemlíti a ház tömegét és, hogy nem vékony lemezes nem rezonál... hát nem tudom milyen szempontoknak kell nála megfelelni
-
4264adam
veterán
válasz
hibavissza #36 üzenetére
Egy sima Iphone féle Bumper tok gumit nyugodtan húzhatnának a HDD keretre van még hely a házban. Nem hangszigetelt házak közül néztél már valamit?
Szerk: SSD: remélem jövőre már lehet kapni 500GB-ot 25k-ért hardverapron vannak 33k-ért Mstata
-
4264adam
veterán
válasz
hibavissza #34 üzenetére
ha nem SSD van csak a házban nincs értelme a hangszigetelésnek mert csak 15dB alatt hasznos felette mindent mélyít
Én sem találtam semmi használhatót, mondjuk nekem már mindegy is mert két ssd már van később majd az 500as vinyot is váltja 1
Mernokkent én is elvartam volna más szakma beliektol, nem hiszem probléma lenne gumival körbe venni a hdd tokokat mondjuk 1cm el
-
4264adam
veterán
válasz
hibavissza #14 üzenetére
Én az NZXT H2-n csodálkozom, hogy semmi merevlemez rezgéscsillapitó ás a 9kg fém olyan szép mélyen berezonál, hogy a nappaliban hallatszik míg az előző 3k-s Kolink ház nem volt ilyen.
megoldás: két alsó tálca kivétele nagy szivacs be és azon fekszik a HDD, mert egy 30k ársávban lévő hangszigetelt háznál ennyire telik
Én meg azt hittem vásárlás előtt jól utána néztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest