- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Olyat is hallottam már, hogy valaki azért nem teszi fel a Windows 7-et, mert rondának tartja a grafikus felületét. Érdekes indoklás, de van ilyen is.
-
törölt tag
Azok az audio szoftverek, amikhez így felhasználóként hozzá lehet jutni, közel sincsenek olyan komplexitásúak, mint a zárt, belső szoftverek. Ilyen exkluzív cuccokat még warezben sem látni, tehát nem valószínű, hogy használtad. Az Adobe Audition, Cool Edit Pro és társai elég jó kis szoftverek, de tudásban meg sem közelítik a nagyokat. Az egyik program, amelyik fönt van, feltelepítve 64,3 Gigabájt. És a szoftver moduláris, több ilyen, tizenvalahány gigás darabja van még, soha nem számoltam össze, hogy mennyi.
De mindezek mellett még több másik is van, és emellett még kell hely a játékoknak, az irodainak, a konvertereknek, a videovágó cuccoknak, amiket mások is használnak.
A szoftverfejlesztést én már a 90-es évek közepén abbahagytam, azóta csak kisebb freeware programokat csináltam, némelyiket csak saját használatra, de nincs már időm ezzel foglalkozni. -
törölt tag
Én csak azt nem értem, hogy miért sértődsz meg.
A gépet nem csak szövegszerkesztésre használom. A munkámból kifolyólag olyan professzionális hangvágó, masterelő, keverő, effektező és tisztító alkalmazásokat használok, amiket kereskedelmi forgalomban nem is lehet kapni. Pont azért, mert nekem ez a munkaeszközöm. És hidd el, ezzel annyi minden cucc feltelepítése, működtetése és karbantartása jár, hogy a gépem joggal lehetne akár romokban is a sok cucctól. De nem lesz az, mert figyelek rá.
Amit pedig a hozzá nem értő userekről mondtam, az nem személyesen neked szólt, hanem általánosságban. Úgyhogy nem kell megsértődni. -
törölt tag
Attól, hogy nálad az XP galibát okozott, másnál nem biztos, hogy így van. Ez többnyire felhasználó kérdés is. Van olyan user, aki a legstabilabb rendszert is instabillá tudja tenni a hozzá nem értésével, és a túl laza szoftvertelepítési, és használati szokásaival. Másoknak meg soha semmi bajuk nincs a rendszerükkel, bármilyet is használjanak. Magamat is ezek közé sorolom. Nekem még a sokat gyűlölt Vistával sem volt semmi bajom, szerettem is.
Ezért mondom azt, hogy ki melyik rendszert használja, vagy preferálja, az nemcsak rendszerfüggő, hanem az adott felhasználó tudásától és hozzáállásától is függ. -
törölt tag
Én is ismerek olyan embert, aki nem is tud róla, hogy a Windows XP-nél van újabb rendszer. Pedig azóta már volt a Vista is. Sokan azt sem tudják, hogy az operációs rendszert telepíteni kell, azt hiszik, hogy olyan, mint régen a C64-ek és a ZX Spectrum-ok idején, hogy csak be kell kapcsolni, és van rajta XP.
-
törölt tag
Azért még elég sokat mond az, ha megnéztek egy-egy bejátszást valamelyik TV híradóban, ahol a háttérben valamilyen PC működik, akkor ott szinte mindig XP-t lehet látni. Ilyet láttam nemrég egy rendőrségi tudósításban, aztán az egyik rádió stúdiójat mutatták, volt egy meteorológiai állomásról is tudósítás, és egy közhivatalban is jól lehetett látni, hogy a háttérben világító monitoron az XP képe látható. Ebből látszik, hogy a vállalati szektor rengeteget használ XP-t.
A grafikonok a gépeken rajta lévő rendszek arányát mutatják, vagy az eladási mutatókat? Mert nagyon nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Canon EOS DSLR topic
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest