- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
julius666 #207 üzenetére
Ellenben ezt az ellenkezést sosem fogom megérteni, az új tálca (nem a startmenüről beszéltem) funkcionalitásában és kényelmi szempontból sokkal jobb mint a régi.
Ebbe belekötnék. Több mint két év használat után sem tudom megszokni az aero peak-et. Nekem csak hátráltató csicsa és ahol van rá lehetőség (sajnos nagyon ritka), ott kikapcsolom.
Az új tálca többi funkciójával semmi bajom. -
arnyekxxx
veterán
válasz
julius666 #161 üzenetére
User error, ezt a funkciót ki lehet kapcsolni a vezérlőpultból.
Én is igy gondoltam, nekem nem is kel fel a gépem, hugi gépén is mindenhol kikapcsoltattam mindent, nem maradt semmi időzitett feladat, aztán mégis beindult neki éccaka.
Ezt most így nem tudom, de erős a gyanúm, ez is user error.
én is igy gondoltam de felturtam a netet, minden hibernálás bekapcsolása témát átnéztem, minden be volt elméletben jóra állítva, mégse működött.
Egyértelműen szar driver, egy driverfissítés megoldaná szerintem a problémát. Ha nem, akkor a gyártó sara, nem az oprendszeré.
Evidens hogy driverfrissités megvolt, egy napig jo volt, ujrainditás után megint lehetett kézzel bekapcsolgatni. Először hardverhibára gyanakodtam (nem érzékel rendesen az előlapi-hátlapi jack) de xp-t visszatéve ugy megy ahogy kell.
Az az asrock alaplap nem szereti v7-et.
-
Inv1sus
addikt
válasz
julius666 #161 üzenetére
Erről egyébként eszembe jutott most, hogy a barátnőm, fogalmam sincs hogyan, betudja akasztani a firefoxot úgy, hogy hiába gépel, klikkel, nem csinál semmit, pedig aktív az ablak.
Lerakom tálcára majd vissza és már működik is. Nekem sose sikerült ezt a hibát még összehozni, neki meg háromszor is
. Legalábbis háromszor szólt.
User error <-
-
Alchemist
addikt
válasz
julius666 #36 üzenetére
Ezért tartom én azt hogy a cloudban adattárolásnak és az ilyen ChromeOS-szerű lecsupaszított oprendszerekben van a jövő, persze mindig lehurrognak akárhányszor csak megemlítem ezt.
No problem, van amire jó a cloud... viszont ehhez az is kellene, hogy a mobilnet havi 100 giga forgalomnál se lassuljon be vagy legyen méregdrága és nyaraláskor sem EDGE szinten kelljen élvezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged