- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oké. Ha boldog vagy így, akkor jó. Az megint más kérdés, hogy a leírtak alapján te alig használsz valamit a gépen, inkább nehézségnek tartod, egy szükséges rossznak. Egyáltalán kihasználod te a gépedet?
"Szeretek régi játékokkal játszani, nekem mindegy, hogy 2006-os, vagy akár régebbi - ami jó, az jó."
Van, aki meg a modern játékokat szereti..."Tényleg nem értem, miért használnék 7-et, ami nagyobb helyet foglal, jobban terheli a gépem, nekem csúnyább, kevésbé kompatibilis, nincs olyan funkciója, amitől jobb, használhatóbb lenne, legalábbis számomra. Csak azért, mert "modern"?
Aki szerint igen, az sose süssön szalonnát a szabadban, fanyárson, mert van már mikró is!"
Ez pedig - már ne is haragudj - sajnos a te szintedet mutatta be. Legalább olvass utána!A Windows Commander - Total Commander és MP3 ID tag: no comment. Ha neked jó...
-
WonderCSabo
félisten
Biztonság: nem érdekel
Kerső: mit? -a saját gépemen már csak tudom, mi és hol van
Kényelem: nekem kényelmes az XP - úgy csináltam meg.
Modern: Hiába, ha nincs rá igényem - az XP tökéletesen megfelel.
Szép??: -Ronda.
Aero: Oh noooo!Talán egyszer a világ 6 milliárdos népességéből felbukkan pár hero, akik írnak egy win kompatibilis, de mégis jó OS-t..
Azért még fizetnék is!
-
arnyekxxx
veterán
Nagyobb gépigény,
Minél? 5éves, már akkor is alsókategóriás sempron 2800+ 1g Ram 128Mb vga gépemen jobban fut a w7 mint az xp SP3
macerás telpítés
dvd betesz, pár next, elmegy nasizni, fél óra mulva w7 mosolyogva üdvözli. Tényleg macera, be kell tenni a dvdt.
kevésbé buherálható
wérpistikéről magyarra fordítva: nehezebben szétgányolható
rossz kompatibilitás a régebbi progikkal
Hát ja, van olyan 5-6 éves program ami nem megy.
kinézet
mert az XP-t a szépségéért szerettük
Ok, dxxj koton nélkül afrikaival, de ha lehet a netet kíméld a gépedtől.
Akinek nincs sok tartalom a gépén, annak ez tényleg nem előny.
-
Morden24
nagyúr
Nagyobb gépigény
Tény.
macerás telpítés
XP-hez képest? Hát nem éppen. Mondjuk úgy, hogy ha a W7 telepítője az önindító, akkor az XP-é a kurbli.
kevésbé buherálható
Abszolúte nem igaz. Pontosan ugyanazokat tudod buherálni rajta, mint XP-n. Az talán igaz lenne, hogy kevesebb selejtes optimalizáló program van rá, de manapság már ez sem igaz.
rossz kompatibilitás a régebbi progikkal
Ezt általánosságban leírni nem túl jó dolog, mert egyszerűen nem igaz. A programok túlnyomó többsége kiválóan fut W7-en. Nyilván van pár, ami nem - pech, ha ez pont olyan, ami neked muszáj. Viszont az a program, aminek 2006 óta nem jött ki egy XP utáni updateje/verziója, az majdnem tuti megérett a lomtárra.
kinézet
Ez persze szubjektív.
Elég nagy baj. Nem baj, majd mi kapjuk a spamet a botnetes gépedről.
Én is tudom, hol van Nyíregyháza, de kocsival gyorsabban érek oda, mint gyalog...
szerk.: Ettől még nem gond, hogy neked okés az XP, és nem is mondja senki - legalábbis én tuti nem -, hogy válts. Csak az indokaid nagyrésze idejétmúlt, féligazság, vagy komplett butaság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Hardcore café
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LEGO klub
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest