Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PhoenixK

őstag

válasz ceia #285 üzenetére

Oké. Ha boldog vagy így, akkor jó. Az megint más kérdés, hogy a leírtak alapján te alig használsz valamit a gépen, inkább nehézségnek tartod, egy szükséges rossznak. Egyáltalán kihasználod te a gépedet?

"Szeretek régi játékokkal játszani, nekem mindegy, hogy 2006-os, vagy akár régebbi - ami jó, az jó."
    Van, aki meg a modern játékokat szereti...

"Tényleg nem értem, miért használnék 7-et, ami nagyobb helyet foglal, jobban terheli a gépem, nekem csúnyább, kevésbé kompatibilis, nincs olyan funkciója, amitől jobb, használhatóbb lenne, legalábbis számomra. Csak azért, mert "modern"?
    Aki szerint igen, az sose süssön szalonnát a szabadban, fanyárson, mert van már mikró is!"

Ez pedig - már ne is haragudj - sajnos a te szintedet mutatta be. Legalább olvass utána!

A Windows Commander - Total Commander és MP3 ID tag: no comment. Ha neked jó...

• WonderCSabo

félisten

válasz ceia #200 üzenetére

Biztonság: nem érdekel
    Kerső: mit? -a saját gépemen már csak tudom, mi és hol van ;]
    Kényelem: nekem kényelmes az XP - úgy csináltam meg.
    Modern: Hiába, ha nincs rá igényem - az XP tökéletesen megfelel.
    Szép??: -Ronda.
    Aero: Oh noooo!

Talán egyszer a világ 6 milliárdos népességéből felbukkan pár hero, akik írnak egy win kompatibilis, de mégis jó OS-t.. :F Azért még fizetnék is!

• arnyekxxx

veterán

Nagyobb gépigény,

Minél? 5éves, már akkor is alsókategóriás sempron 2800+ 1g Ram 128Mb vga gépemen jobban fut a w7 mint az xp SP3

macerás telpítés

dvd betesz, pár next, elmegy nasizni, fél óra mulva w7 mosolyogva üdvözli. Tényleg macera, be kell tenni a dvdt.

kevésbé buherálható

wérpistikéről magyarra fordítva: nehezebben szétgányolható

rossz kompatibilitás a régebbi progikkal

Hát ja, van olyan 5-6 éves program ami nem megy.

kinézet

mert az XP-t a szépségéért szerettük :DD

Ok, dxxj koton nélkül afrikaival, de ha lehet a netet kíméld a gépedtől.

Kerső: mit? -a saját gépemen már csak tudom, mi és hol van

Akinek nincs sok tartalom a gépén, annak ez tényleg nem előny.

• Morden24

nagyúr

Nagyobb gépigény

Tény.

macerás telpítés

XP-hez képest? Hát nem éppen. Mondjuk úgy, hogy ha a W7 telepítője az önindító, akkor az XP-é a kurbli.

kevésbé buherálható

Abszolúte nem igaz. Pontosan ugyanazokat tudod buherálni rajta, mint XP-n. Az talán igaz lenne, hogy kevesebb selejtes optimalizáló program van rá, de manapság már ez sem igaz.

rossz kompatibilitás a régebbi progikkal

Ezt általánosságban leírni nem túl jó dolog, mert egyszerűen nem igaz. A programok túlnyomó többsége kiválóan fut W7-en. Nyilván van pár, ami nem - pech, ha ez pont olyan, ami neked muszáj. Viszont az a program, aminek 2006 óta nem jött ki egy XP utáni updateje/verziója, az majdnem tuti megérett a lomtárra.

kinézet

Ez persze szubjektív.

Elég nagy baj. Nem baj, majd mi kapjuk a spamet a botnetes gépedről.

Kerső: mit? -a saját gépemen már csak tudom, mi és hol van

Én is tudom, hol van Nyíregyháza, de kocsival gyorsabban érek oda, mint gyalog...

szerk.: Ettől még nem gond, hogy neked okés az XP, és nem is mondja senki - legalábbis én tuti nem -, hogy válts. Csak az indokaid nagyrésze idejétmúlt, féligazság, vagy komplett butaság.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés