- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Formaster #97 üzenetére
Nem mondanám hogy kamuzol, csak nem mindenben van igazad. Olyan tabot akartam én is, de végül nem vettem mert gyenge. A 1016dcc-m erősebb mint az S2-es telefonom. Videólejátszásban is és játékban is. Ez a videó az S2-n több mint akad, szakadozva játsza le, a tab simán viszi. Vagy kíváncsi lennék a batman-es játék nálad hogy futna, S2-n kb. játszhatatlan a lag miatt, tabon játszható.
( #103) xmaas, skype-os videohívásra, főleg 10"-es tabon kiváló. Igaz ha jól tévedek az enyémben az előlapi is 2 megapixeles.
-
zseko
veterán
válasz
RetepNyaraB #44 üzenetére
A 75e-es 10"-os MyAudio-mban sincs gps, de "cserébe" legalább merül mint a Titanic...
úgyhogy csak óvatosan a hirtelen vásárlásokkal, mindegyiknek van valami gyíkja, nem árt vásárlás előtt alaposan tájékozódni, mert a support konvergál a nullához sok esetben. Szó se róla, segítőkészek voltak és cserélték, de nem értem el vele semmit, ugyanúgy merül, hibátlan tabom nincs azóta se (meg a többieknek se akik ugyanezt vették). Úgyhogy utánolvasás nélkül nem érdemes venni kínai tabot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest