- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Ennyi infóból szerintem sincs semmi különbség.
Néztem pár külföldi oldalt, nagyjából csak ugyanannyi van bennük, mint ebben a cikkben.
A konkrét szolgáltatásról semmi infó.
Egyvalahol olvastam olyat, hogy "web radio". Ergo mezei netrádió amit bármelyik ingyenes app megad ingyen.
Ezek után ki a fene fizetne érte?
Továbbra se értem.Szerk.: most az IT cafén olvasom hogy zeneszolgáltatás lesz és nem elsősorban netrádió. ? De zenét meg iTunes-on keresztül is el lehet érni, nem? Akkor ez most miben jobb? Olcsóbb lesz zenét streamelni mint megvenni iTunes-on? Nem fogja ütni a kettő egymást?
Elvégre ha jóval olcsóbban tudok streamelni zenét mint megvenni azt / hó, akkor minek vegyem meg? És fordítva... Ha a kedven albumokat "éjjel-nappal" hallgatni akarom akkor jobban megéri megvenni, mint streamelni... Érdekes lesz ez. -
Dany007
veterán
Komolyan nem vágom mire gondolnak. Csak következtetni tudok.
Van pl a TuneIn radio app iOS-re és Androidra is. Ott pl van több ezer streaming rádió amit hallgathatsz, teljesen ingyen (hagyományos rádiók adását is amelyeket adnak online).Akkor most ez az iRadio szolgáltatás miben fog többet nyújtani ennél amiért fizetne is bárki?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest