- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Minőségre nem akkora durranás. A kijelző színei elég gyorsan átfordulnak. A fémnek látszó rész sajna csak festett műanyag, ez pár kollégámnál már meg is látszik. Én még nem dobtam el, csak amikor benne volt a gyári tokban, az meg elég jól védi. A hátlap legalább nem karcolódik hála a "műbőr" betétnek. Viszont masszívan össze van rakva, az biztos.
Nálunk ami kiverte a biztosítékot a kollégáknál, hogy nincs rá offline navi
.
-
Gusztáv
addikt
Én nem igazán tudok érzelmileg kötődni a BB-hez. Pedig van egy céges 9700 BES-el. Valahogy olyan, mint egy kombi Ford Focus, céges autónak marha jó, kényelmes, nagy, megbízható, de semmi extra
. A BB-is ilyen, gyors, stabil, emailezés szuper. De pl egy nyamvadt pdf-et nem tud megnyitni, csak ha email csatolmányként érkezik
. Viszont Volt-ot kihúztam telefontöltés nélkül, pedig volt rendesen telefonálás, fényképezés, Facebook. Mindenki más vadászta a konnektorokat, nekem 5. nap végén még 25% volt az akksiban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest