- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Na, azért állapodjunk meg annyiban, hogy nem könnyű odáig eljutni.
Mellesleg tényleg előfordulnak durva helyzetek.. igazából ez veszi el csak a kedvem néhanapján, amikor annyira nehéz legyőzni valakit, hogy amellett, hogy minden időd elmegy, még energiailag (és idegileg
) is kiszipolyoz.. és olyankor inkább szüneteltetem..
-
doooo
veterán
Azért az a hős sem két perc alatt fejlődött olyanná..
mellesleg nem tudom, hogy mit kritizálják ilyen hevesen a 4. rész grafikáját, amikor messze túlmutatott az előzőkön, legalábbis a lehetőségekhez mérten. Nem volt valami 3D-s csoda, de pl. gyönyörűen volt rajzolva, nem voltak méteres pixelek rajta, aprólékos volt.. Én valamiért nagyon beleszerettem, ha nem is játszom egyfolytában, még a mai napig a gépemen van..
-
xuldar
addikt
Aha. A hős közelharci képességeit kimaxolva terminátorrá vált, behemóthordákat reggeliztél vele, varázsolni nem lehetett rá, megölhetetlen volt. Ha közelharci képességek helyett support és varázsló skilleket fejlesztettél, az első célpont mindig ez a hős volt, akivel varázslás helyett a halhatatlanság italát kellett itatni minden körben. A terminátor hős egy ütéssel többet sebzett mint 30 behemót. A balance egy nagy büdös nulla volt, ez az igazság. Hiába voltak pozitív újítások, ha ezek miatt egy nagy
az összkép. Méltán utált darab a Heroes sorozat történetében.kutyagumi -
Fitzgerald
veterán
Az hogy ki milyen változtatást tekint újításnak vagy éppen visszalépésnek, nyilván elég erősen szubjektív.
Az hogy kinek mennyire jön be az art, az megint.
De az egésznek volt egy nagyon steril, statikus, élettelen hatása. Ahogy már mások is írták feljebb, nem állt össze kerek egésszé. Nem volt egységes sem játékmechanizmusában, sem művészileg, sem sehogy.
Nem voltak emlékezetes pillanatai.
Ezek lehetnek apróságok, de egy jó játék esetében valahogy mégis megmaradtak az emlékezetünkben. Biztos vagyok benne, hogy aki játszott régen Heros 3-at, azok közül sokaknak ez a dal az egyik első dolog ami beugrik, ha meghallja, hogy Heroes 3.Ha mindezen túl is lépünk, akkor még mindig ott van az, hogy a Heroes 4-el egyidőben több hasonló játék is megjelent műfajon belül, igen erős volt a konurencia.
Ezek közül pedig az Age of Wonders 2 magasan verte a Heroes 4-et, a Shadow Magic-el pedig sokáig a műfaj talán legjobb játéka volt. Szerintem még ma is az egyik, ha nem a legjobb. -
nap
addikt
A fakó, élettelen grafika, a mindent 3D-sítünk mánia nagyon hazavágta a hangulatot. Hiába lettek volna benne jó ötletek, a kidolgozás nem sikerült jóra. A gyakori fagyások sem segítettek megkedvelni a játékot.
A hármas (és a modok hozzá) nagyon magasra rakta a lécet. Lehet, ha az eredeti fejlesztőcsapat csinálja a negyedik részt is, akkor egy jó játék születik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest