- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Mózes
aktív tag
Gondolom a probléma azóta már elévült, de jó tudni, hogy kb. 3000 Ft-ért lehet venni telefonhoz csatlakoztatható endoszkópot. Lehet, hogy én is veszek egyet. Ha nem is saját magamat nézegetném vele belülről, de szerelésnél jól jöhet.
-
Cyberneko
tag
En ennek a bejegyzes olvasasa kozben omlottam ossze...
Eddig azt hittem, az allatorvosok relativ jol keresnek...
Es azt is hittem, az endoszkop arra valo, hogy... hat ilyen tenyleg szuk helyekre benezzunk vele, anelkul, hogy feldarabolnank azt, amibe bele akarunk nezni.
Es.. ilyen helyekre benezni egy mobillal, olyan.. hogy fer bele? Nem azik el? Es utanna azzal telefonal? kerdeseket vet fel szamomra.
A megoldasom, amugy egeszen egyszeru. Olyan helyekre ahova egy telefon befer, hasznaljon egy webkamerat - meretcsokentes miatt akar a burkolatatol megfosztva. Vagy uj "burkolatban". -
Dany007
veterán
Airdroid-nak van ilyen funkciója, de szvsz az se a legjobb. Nagyon lagos a 60Mbites net ellenére is...
-
sto1911
veterán
Pl.: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dev47apps.droidcam&hl=hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Túraautó topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest