Új hozzászólás Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
A változásokat, javaslatokat ma délig beillesztem.
-
hejesírásó
senior tag
modikra várok majd én is. de nem sietünk. sok a dolguk.
Ahogy én látom, a cd-t és az újságot egyben vetted meg, és a ráírtak szerint csak egyben is értékesítheted tovább. legalábbis a gyakorlat azt mutatja h az újság nélküli bundle gémeket tartalmazó aprókat törlik a modok.
most ez részletkérdés, a lényeg h az a tapasztalat, hogy hol törlik az accokat hol nem.
ha vkit láttam h az accot dobozos játékkal adta (még ha az nem is jó már semmire) akkor meghagyták a hirdetését. -
hejesírásó
senior tag
én úgy tudom, hogy újság nélkül forgalomba hozni tilos. ez ugyan úgy vonatkozik a trafikosra, újságárusra mint a PH hirdetőre.
sztem.
de ebben a listában az a jó látjátok h ezeket a kérdéses dolgokat VÉGRE rögzítjük, megbeszéljük.
demok-valóban hozzáférhetők, de amikor full gém van a lemezen? annak az ára, kvázi az újságba van beépítve, az a játék nem ingyenes.
remélem majd a modok jönnek és irányt mutatnak
félreértés ne essék: én itt most nem akarom a frankót megmondani. a leírtak mind mind vita tárgya lehet.
WOW. elvileg ha csak a serialt adod el, mert már neked nem kell a játék azt ha jól tudom, nem teheted meg a cd nélkül. mert az teret engedne a feltört accok eladásának a ph-n.
-
hejesírásó
senior tag
ps.: nyilván a CSAK 3 pöty elleni meghalás miatt moddoltakra nem vonatkozik.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Psychonaut #6 üzenetére
hát golival találni mindent, de ez itt okosnak hangzik:
"To my understanding, modding your xbox is not illegal, but installing a cracked bios (which u need to load onto your modchip to play pirated material/install a bigger harddrive/install new dashboards/run linux etc.) is illegal"
szval a chip berakása nem törvénysértő, de arra feltölteni azt a sfotvert ami lehetővé teszi a warezolt tartalmak használatát már az, ennek okán teheti meg a MS a live tiltását a moddoltak számára.
Egyrészt. másrészt egyenes következménye a warezolt tartalmak használata. igen lehet azt mondani mint a torrent technológiánál, h de hiszen legálisan is lehet használni a technológiát. csak ez konzoloknál hasra ütve 99,999% ban nem így van, itt bizony nagyon nagy többségben van vszleg a warez célokkal moddolt xbox. egy embert nem tudok aki nem ezért moddolta.
Technológiai és jogi oldalról sztem tökéletesen egybeesik, és párhuzamos a kártyafüggetlen telókkal. -
hejesírásó
senior tag
ez pl sztem vita tárgya, mert láttam h modik szerint szabad, de sztem meg illegális tevékenységet tesz lehetővé.
várom az érvekkel alátámasztott véleményeket, és megbeszéljük.
sztem tilosnak kéne lennie. veszel egy telefont amit nem függetlenként veszel. azért kapsz kedvezményt mert aláírtad h ez a telefon CSAK a szolgáltató simjével mehet. Attól még hogy maradandó, későbbiekben kézzel fogható nyoma nem marad, még olyat csinált a user a turbóval amit aláírt h nem tesz meg. És a PH-oldalain minden tilos ami illegális. Ez pedig sztem az.
Gergő_: többek között ez azért IS megeshet mert az a vmi amit beírtál lehet, hogy egyik nap egyik modinál még tilos másik nap másik modinál meg nem.
pl az 1ik határeset téma: a moddolt konzolok árusítása. a moddolás tiszta sor, de a moddolt konzol értékesítése már nem az. hol így hol úgy ítélik meg.
Ad_m: haszonszerzési céllal teszed?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest