- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hejesírásó #31 üzenetére
Igen, fölösleges(szerintem legalábbis). Úgyis majd az általunk összeállított séma lesz a hivatalos.
Nem is tudtam, h be kellett volna neked jelenteni -
válasz
hejesírásó #20 üzenetére
Nagyon szívesen.
Meg kell hagyni, azért az a gainward kari elég jó darab. -
törölt tag
válasz
hejesírásó #5 üzenetére
eleinte csak vásároltam, mivel itt találtam a legolcsóbb hardvereket a neten. innen raktam össze a gépem, majd ha változtattam itt adtam el, és itt vettem az újat. később ismerősöknek, rokonoknak segítettem, ha fejleszteni akartak. nem 1x a postaköltséget és az utalási költséget is buktam. aztán 1 éve megszűnt a munkahelyem, és unalmamban elkezdtem cserélgetni az alkatrészeimet, főleg a vga-mat. mindig annyiért vásároltam, amennyiért 1 hónapon belül el is tudom adni. ha valami jó árban van, és kíváncsi vagyok a teljesítményére, akkor megveszem. tesztelgetem, használom pár hétig, aztán eladom, mert meguntam. a "váltásoknál" volt már nyereségem, persze elenyésző.
egyfajta hobbi: mindig más kütyüm van (amit tesztelgethetek), nem kerül pénzbe(néha plusszos), és néha találkozok új arcokkal (értelemszerűen személyes átvételnél). -
válasz
hejesírásó #12 üzenetére
annak az ára, kvázi az újságba van beépítve, az a játék nem ingyenes.
és azt az árat én ki is fizettem anno az újságosnak. hogy utána mit csinálok a saját, teljes jogú szoftveremmel, az már az én dolgom.
szerintemde ezzel várjuk meg egy moderátor/házigazda véleményét
WoW: a serialt nem tudod eladni, csak, ha még nem használtad fel (ergo: nem hoztál vele létre accountot). utána nem jó semmire*
ha már felhasználtad, létrehoztál egy accountot, akkor pedig nem lesz szükséged többet a serialra. a telepítő pedig akár account/serial akármi nélkül is letölthető a Blizzardtól*ha elfelejted a jelszavad, akkor kérhetik
-
Psychonaut
veterán
válasz
hejesírásó #7 üzenetére
Hát most el nem olvasom az EULA-kat, ahhoz túl hosszúak, de a PSP-nél is valami ilyesmi van, hogy moddolni nem illegális, de a gyári szoftvert visszafejteni, módosítani, stb. tilos. Ergo ilyet telepíteni is tilos.
De összességében mintha "elítélő, de konkrétan mégsem tiltó" konklúzióra emlékeznék.
-
biker
nagyúr
válasz
hejesírásó #5 üzenetére
a turbo/rebel sim ugyanúgy nem illegális, mint az EFIX kártya OSX futtatáshoz
mivel mindkét eszköz teljesíti azon követelményeket, hogy sem a telefon szoftverét, sem hardverét, se ma szolgáltató tulajdonát képező sim kártyát nem módosítod, innentől semmi közük hozzá
ugyanez EFIX esetén, mivel nem módosítod az apple szoftverét, sem a számítógép hardverét, csak a külső eszköz avatkozik be, nem illegális a használata az eszköznek.
innentől ha nem lehet ilyet árulni, ehhez szíve joga a PH-nak, de nem annak illegalitása miatt
-
Psychonaut
veterán
válasz
hejesírásó #5 üzenetére
Szvsz moddolt konzol árusítása ne legyen tilos. Tekintve, hogy tudtommal a Microsoft EULA-ja (X360) és a Sony EULA-ja (PSP) sem tiltja a konzol moddolását. A garanciavesztés magától értetődik, de ha úgy döntesz, hogy ezt vállalod, akkor nincs akadálya a moddolásnak. Hangsúlyozom, ez az én értesüléseim szerint van így, lehet, hogy rosszul tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged