Új hozzászólás Aktív témák
-
Az általad említett Samsungot használok pár hete, és nagyon meg vagyok vele elégedve, ebben a méretben szerintem ez a tökéletes felbontás hozzá, 4K sok lenne hozzá. Eleinte én is tartottam, hogy VA és húzni fog stb, mivel játszom is rajta, nem csak irodai munkára vettem, Low input Lag és response time normálon! se látok olyat mint a gyengébb VA panelek esetében. Ez egy prémium panel, közel 200 rongy, cserébe remek kontrasztot kap az ember, jól személyre szabhatóságot és ergonómiát is. Irodai munkára az Eye Saving Mode meg egy zseniális gyorsgomb, afféle profilváltás game-work módok között. Ha kéne monitort vegyek most, újra erre esne a választásom. Az íveélse meg nem aggresszív szerencsére, tökre vállalható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest