- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendes tesztoldalakat érdemes nézegetni mert a gyártói, főleg a samsung tele van markeinggel...
Pl: www.displayspecifications.com/en/model/062ec32
vagy
-
-
Kérdem minek, mikor a TV-nél sosem volt tearing effect... ami a VGA fps teljesítménye és a kijelző fix vagy eltérő frissítési frekvencia eredménye. Talán próbálják elmosni a TV és monitor közti határvonalat? Mondjuk kétlem, hogy a profi fotós-videós-animátorok TVre váltsanak egyik napról a másikra. Nem hiába kerülnek többszázezerbe azok az EIZO monitorok.
-
Az általad említett Samsungot használok pár hete, és nagyon meg vagyok vele elégedve, ebben a méretben szerintem ez a tökéletes felbontás hozzá, 4K sok lenne hozzá. Eleinte én is tartottam, hogy VA és húzni fog stb, mivel játszom is rajta, nem csak irodai munkára vettem, Low input Lag és response time normálon! se látok olyat mint a gyengébb VA panelek esetében. Ez egy prémium panel, közel 200 rongy, cserébe remek kontrasztot kap az ember, jól személyre szabhatóságot és ergonómiát is. Irodai munkára az Eye Saving Mode meg egy zseniális gyorsgomb, afféle profilváltás game-work módok között. Ha kéne monitort vegyek most, újra erre esne a választásom. Az íveélse meg nem aggresszív szerencsére, tökre vállalható.
-
Ráadásul, a Samsung megoldása 144 Hz-es, bár a 600-as HDR nem a legnagyobb értékű, de egész jól használható. Szerintem inkább a local dimming zónaszámát kéne növelni, hogy pontosabb legyen a fényerőkezelése területenként, továbbá ne edge lites hanem full back lites megoldás lenne az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motoros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- Retro játékok
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG UltraFine 32UN880-B 4K Ergo állvány
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest