- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nickwearby
tag
válasz
Peter789 #171 üzenetére
Hát a hdmi kábel még hagyján,
de adaptert piszok nehezen találok :S
Muszáj, hogy ATI (illetve Sapphire) márkájú legyen?
Mert olyanból csak ezt találtam, ha tényleg stimmel a kép, amit feltöltöttek:
http://www.neopc.hu/sapphire-adapter-hdmi-female-to-dvi-d-male-adaptor-lf-videokartyahoz.html24+5 tűsből van sok,
de nekem 24+1-es kell, mert DVI-D dual link típusú az aljzat.Az alaplap AMD 785G, integrált ATI Radeon 4200 videókártyával.
A digital audio csatlakozó színe piros, ha jelent valamit.
-
nickwearby
tag
válasz
Peter789 #166 üzenetére
Kösz az infót :/
akkor keresek adaptert.
Arról mit gondolsz, hogy ha az adaptert közvetlenül nem a pc-ben lévő videókártyához,
hanem a tévére csatlakoztatnám (a dvi oldal anya), például ennél:
http://pcu.hu/katalogus.php?termek=68864-sapphire-adapter--hdmi-19p-m-to-dvid-f-single-link-atalakito-videokartyahozEzt úgy tudnám bedugni, hogy egy dvi kábelt a pcbe és annak a végére a tévéhez ezt az adaptert.
Ezzel működne, vagy ez nem ilyen célra való?
Az eszközkezelőben minden látszik, Windows 7 op rendszer van,
csak nem írja ki, hogy lenne bármi csatlakoztatva.Az SPDIF-et azétz gondoltam, hogy működhet, mert a hátlapon a videókártya VGA és DVI
csatlakozói alatt közvetlenül van egy piros színű csatlakozó "digital audio" felirattal. -
sestertius
őstag
válasz
Peter789 #167 üzenetére
Az nvidia kontrol panelban találtam olyat, hogy töltse ki a képet, át állítottam arra, de semmi sem változott... Még azon is dilemmáztam, hogy a képfrissítési beállításokkal kell vacakoljak, aztán rájöttem, hogy ha az a pc csatlakozó esetében tökéletes, akkor nem lehet gond itt sem... na jól megvigasztaltál....
Ilyen alapon egyszerűbb csináltatnom egy 15 m-es DVI/-D-SUB kábelt meg egy hang kábelt... azzal nem lenne gond. De én hülye azt hittem egy vezetékkel simán megoldom, mert így egyszerűbb. Hm.. Eladó egy 15 m-es 1.3-as HDMI kábel... lehet vinni.
Azért köszönet!
-
AndrEas02
csendes tag
válasz
Peter789 #137 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítséged!
Úgy nézm nekem nem adtak hozzá ilyen kábelt...
Ha jól értem, akkor az SPDIF_O csatlakozóra kell rácsatlakoznom a vezeték egyik felével, és a másik felének meg kell keresnem egy helyet a videókártyán.
Az ábrán lévő kábel 1ik felén 1 dugó van, míg a másik felén kettő. A kettéagazó felén a kettőből 1-et kell az alaplapra dugni és az 1 dugós végét a videókártyára? -
kbalazsa
senior tag
válasz
Peter789 #108 üzenetére
Én a PH apróhirdetések közt akadtam rá ilyenre. Elvileg a héten érkezik majd meg. Az én kártyámhoz egyébként nem adtak gyárilag ilyet, én egy Nvidia kártya átalakítójával próbálkoztam, akkor jöttem rá, hogy hol a bibi.
A te eseted viszont érdekes, hiszen azt mondod, hogy a hozzáadott átalakítóval próbálkozol. Azt érdekesnek találom, hogy úgy sem akar működni...
-
kbalazsa
senior tag
válasz
Peter789 #105 üzenetére
A DVI/HDMI átalakítód a ludas a dologban. Az a gondod, hogy az ATI másként szervezi a lábakat és a te DVI/HDMI átlakítód nem kompatibilis ezzel. A megoldás az, hogy szerzel egy ATI hang kompatibilis átalíkítót és lesz hang. A legtöbbet a Win7 mond el az esetről, ott látszik, hogy nincs valami csatlakoztatva, mivelhogy a HDMI hang lábai nincsenek kivezetve az átalakítódban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videó stream letöltése
- Sorozatok
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Gaming notebook topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- VR topik
- Bittorrent topik
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest