- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs melege szerintem.. Asztal szélén van, alatta/rajta nincs semmi, illetve a teteje is épp csak érzékelhetően szokott langyos lenni.
De tényleg, ha 3 hétben egyszer éjjel eldobja magát, az nekem nem okoz azért olyan traumát, hogy most itt mélyen a körmére nézzek.
Kéne inkább valami, ami tud 5GHz-t, mert nagyon zajos a környék már, azon viszont nincs senki.
Mondjuk a routercsere nálam nem nagyon prioritás, szóval elleszek ezzel még egy ideig. -
-
-
Nekem igazából az a bajom ezzel a vassal, hogy kevés a memóriája. Olvastam, milyen fancy reklám és egyéb szemétblokkolásokat tudnak a több memóriával rendelkező routerek...
Eredendően ezért is tettem fel a DD-WRT-t rá, de erre csak hosts-file mókolás van, ahhoz meg lusta voltam.
De a szoftvert hagyom fent, mert nagyon szépen végzi a dolgát, néhány hetente kell csak újraindítani, és akkor sem fagy le teljesen, mert admin felületről tudom rebootolni. Annak fényében pedig, hogy milyen piszok olcsó volt használtan, főleg elégedett vagyok vele.
Nálam itt nem kell nagy terhelést elviselnie, egy 100/50-es Digi van kiosztva LAN-on két gépnek, és wifin a zaj miatt a töredéke (20/20), de azon csak a telefonok vannak. -
Nekem 743 van, DD-WRT-vel, nem szokott gond lenni vele. Azért egy ilyen modbe nem mernék belemenni, ami működik, ne piszkáljuk-elven.
Azért az USB jól jönne, tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest