Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
SentryGun
aktív tag
Egyébként ki kell tapasztalni, mert mind más és más. Én Hong Kongból decemberben rendeltem 12W 60 SMD LED-es ([link]) izzót is próbának. Egyrészt meglepően kicsi, kb mint egy 8W-os, egyenes energiatakarékos izzó (rendeltem már olyat is, amin ugyan több (normál) LED van, de kb. olyan vastag mint egy kukoricacsutka, ergo nem minden lámpába jó - azok az olcsóbbak). Simán használható fényereje van (annyit nem tud azért mint az Osramok), de jelenleg a kamrát simán erőlködés nélkül bevilágítja.
Hall/nappali világításra esetleg a nagyobb, 240 LED-es kivitelek jobbak.
Aki már járt Egyiptomban, vagy Törökben ott is egyik másik bazári üzletet (egyre többet) full ilyenekkel világítják ki, és bődületes fényerőt produkálnak. Igaz az arabok fel is nyomnak belőlük min. 50-et (egyszer megszámolom) a plafonra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest