- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci93
senior tag
Van egy olyan, hogy a DNS átállítás előtt megnézheted az oldaladat, hogy milyen lesz a beállítás után.
Na ott behozza. Ott működik.
De, ha beállítom, akkor ilyen reklámos oldalt hoz elő.Na a DNS-el lesz valami gebasz. A "review" DNS az 115-re végződik. Amit adtak, hogy nameservernek, ott meg 120 van
Esküszöm, ha végre jó lesz az oldal, akkor írok egy cikket a logout-ra erről...
-
Joci93
senior tag
Na fejlemények vannak.
Írtam a hosting24.comosoknak, hogy húzzák már át a fájlokat/adatbázisokat a 000webhostról.
30 perc alatt megtették.
Csak egy a baj, hogy nem az én oldalam töltődik be!!!!!
Pedig az összes fájl az, aminek lennie kell. A DNS is be van állítva...
Hiába írtam a hostosoknak, hogy nem az én oldalam töltődik be, annyit válaszoltak rá, hogy "Már kijavítottuk."
Hát látszik... még mindig az a ThePlayBay.Com kinézetű oldalra irányít át. -
Joci93
senior tag
Ez egyre jobb...
Fizettem egy hónapot, erre még mindig nem kaptam vissza a webhostos fiókomat... -
Joci93
senior tag
válasz
Speeedfire #47 üzenetére
A 000webhost ingyenes szolgáltatásáról ennyit:
"Suspended (Suspended for violating 20%+ CPU usage limit for more than 1000 times. Please upgrade to our premium UNLIMITED hosting at www.hosting24.com to get your account reactivated"
3 hónap munkája mehet a kukába... a SEO-t is b*szhatom úgy, ahogy van. Az adatbázisokat, fájlokat sem lehet lementeni, mert a fiókom zárolva van.
Ennyit a 000webhostról...
Az FTP-n lévő fájlok megvannak, de adatbázis nélkül nem megyek sokra...Ez napi 500-700-900 látogatónál jött elő....
Senkinek nem ajánlom a 000webhostot!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest