- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Luck Dragon #14 üzenetére
Jövőre
Addig tuti megy a 15.x az SE 2016-on.
-
-
futo001
senior tag
Micsoda feature: légzsák a telefonban.
-
totron
addikt
Ez egy tömlő, csak eddig akksinak álcázta magát. Beleunt.
-
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
Majd ár függvényében, jövőre
A simák már most 40 körül vannak, az biztató. De akár droid is lehet, mert a Samu A5 2016-2017, meg pár egyébre már van értelmes Lineage, és az is több évnyi support jelent.
-
-
Nekem nem. Az SE 2016-on is jól elvagyok, nem azon élek, így ritkán fut sok app (levelezés, Google chat, csillag- ésnormál térkép, Jófogás, ilyesmikre van használva, de nem egyszerre). Lassúnak se érezni a 15-ös iOS-el.
A 7-es 2GB RAM-jával inkább az a baj, hogy vajon kijön-e rá a iOS 16? Mert már a 14-nél is azon ment a találgatás, hogy a 2GB RAM-os eszközökön menni fog-e.@Luck Dragon : Max ilyen 30 ezreket szoktam kiadni telefonra
Majd ha lesz annyiért törött SE 2020 + kijelző rá...
-
-
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
Nokia 7.1-et is egyszer akartam szerelni... Mondjuk hőlég nélkül, várható volt, hogy eltörik a hátlap. Samu A5 2016 is. (Pedig arra fullos Lineage support van.)
Az újabbak ja, de azok nekem megfizethetetlenek, 7-est akarok majd, ha a SE 2016-ra lejár a support. (Bár amúgy még az 5S-re is jönnek biztonsági frissítések, azaz az iOS 12.5-re, az nem gyenge.)
-
-
-
Syl
nagyúr
Jól felfújta magát
-
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Meg ezt legalább le lehet venni anélkül hogy 100% eséllyel széttörnéd a kijelzőt
-
Végre nem fényképező !
Na de viccet félretéve , szuper lett ismét az egyik kedvenc készülékem volt , csak SE névre hallgatót .
Amúgy a ragasztó csík az akku alatt elég macera de ez még mindig jobb mint egy PFL panelnél használt hőre nem reagáló ragasztó és úgy kell szét bombázni .Még ilyent !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SzoftverPremium.hu
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest