Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu
veterán
Jók ezek a nagy tornyok, kényelmesek szerelés szempontjából. Van bennük hely rendesen, ellenben hatalmas helyet elfoglalnak. Persze lehet akár a szoba dísze, vagy akár lábtartó is ...
Egyszer én is vettem egy jó drága chieftec tornyot. Évekig meg is volt, csak a táp és a konfig cserélődött benne rendszeresen.
Igazából tényleg elég egyszer megvenni és sokáig kitarthat. De én szeretem az új dolgokat, és rendszeresen visszatér nálam az, hogy beköltözzek egy pici házba, a legnagyobb teljesítménnyel.
Aztán meg inkább laptopra cserélek mindent. Később megint asztali gép ... és megint laptop ...
Na igen, jobb lenne egyszerre mindkettő ...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged