Új hozzászólás Aktív témák
-
exx
tag
Ez a HD503 elég jól néz ki.
Csak gondolom az ára... -
upszilon
őstag
válasz
(Darkwood) #35 üzenetére
Miért, mert nem tudodm eladni a használt, örek vackokat? Ez azt jelenti, hogy jólmegy?
-
Hát ezek a tornyházak nagyon bejönnek.Lassan be kellen ruházni egyre
-
marsu
veterán
Jók ezek a nagy tornyok, kényelmesek szerelés szempontjából. Van bennük hely rendesen, ellenben hatalmas helyet elfoglalnak. Persze lehet akár a szoba dísze, vagy akár lábtartó is ...
Egyszer én is vettem egy jó drága chieftec tornyot. Évekig meg is volt, csak a táp és a konfig cserélődött benne rendszeresen.
Igazából tényleg elég egyszer megvenni és sokáig kitarthat. De én szeretem az új dolgokat, és rendszeresen visszatér nálam az, hogy beköltözzek egy pici házba, a legnagyobb teljesítménnyel.
Aztán meg inkább laptopra cserélek mindent. Később megint asztali gép ... és megint laptop ...
Na igen, jobb lenne egyszerre mindkettő ...
-
nyunyu
félisten
válasz
(Darkwood) #26 üzenetére
Kozben masik topikban emlegettek valami 4870-et, hogy az 30 centi.
Ennel max a ketlapos villanyrezsok nagyobbak.
-
Geönczy
aktív tag
Az azért erőteljes, hogy méretes tornyok.
Nincs benne valami nagy vga és így is alig fér el.
Inkább csak szimplán házak. -
JanR
addikt
Nekem tetszenek, oda vagyok az egyszeru letisztult hazakert, de a CM-690 nem cserelnem le, mert szerintem semmivel nem szellosebbek
-
Face8814
őstag
Ennyi pénzért meg se fordulna a fejembe hogy egy ilyen torony Zalmit vegyek.
Nem tetszik.
Jobb alternatíva is létezik ennél! -
P00By
nagyúr
Csúfff
-
upszilon
őstag
Hehe, ekkora beetetést, mint ez a Zalman... Mi a fenétől menne úgy a levegő ahogyan berajzolták? mert megkérik rá?
-
jerry311
nagyúr
válasz
(Darkwood) #17 üzenetére
Így. Én is 27k HUF-ért vettem a Chieftec-et, azóta se akartam másik házat.
Mondjuk egy festés már ráférne, mert erőteljesen meglátszik rajta, hogy 7 éven át lábtartónak volt (van) használva. -
(Darkwood)
őstag
Jajjj.... ne már! Egyszer kell kiadni érte 30-40K-t és több évig nem lesz ház gond! Én is kiadtam egy Zalman házért ennyit és mit kaptam: Letisztult, szép házat, amiben könnyedén elférne akár egy GTX 260 Tri SLi is, könnyedén cserélem a HDD-t, tápot, jól szellőzik és nincs kábeldzsungel! Több évig nincs gondom és eszemben sincs másik házat venni!
Aki igényes gépet akar, az ki fog adni érte ennyi pénzt! Szerintem...
-
jerry311
nagyúr
Házat is egyszer kell csak venni, de akkor jót. 7 éve vettem egy Chieftec-et, azóta is tökéletes. Csak a beltartalmat kell néha korszerűsíteni.
-
Elijah Baley
tag
-
Picturemaker
őstag
A legnagyobb szimpatikusan néz ki az árát kivéve.
Kb. a felét érné meg. -
Khaal
őstag
Ezek az MS1000-esek tetszenek nagyon, semmi csicsa, semmi sallang, letisztult fekete hasáb forma.
Az ára viszont150 dollár azért egy kicsit húzós...
-
nyunyu
félisten
Ahogy nézem egy hosszabb vga esetén akadhatnak problémák a hot-swap fiókok mögött lévő ventik miatt.
A 500 mm magas, 200 mm széles és 560 mm mély
14.5 centi hosszu egy vinyo, 2.5 cm egy venti, 56-14.5-2.5=39, levonok meg parat a hotswap fioknak+kabeleknek, akkor is marad ~33 centi a VGAnak...
Mutass olyan kartyat, ami ennel hosszabb!
(7900GTX 23 centi.) -
juliabrilke
veterán
Az árak megint "Zalmanosak" lettek.
-
Devid_81
félisten
Szep szep, de 170$ ert olyan hazat kapni US ben ami reggel a KV-t is lefozi
-
A HD503 kifejezetten tetszik... persze gondolom drága lesz, de gondolatban már be is rendeztem.
-
Ahogy nézem egy hosszabb vga esetén akadhatnak problémák a hot-swap fiókok mögött lévő ventik miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest