- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
"azert azt hozza kell tegyem, hogy a meglevo megoldasokat is jol ki lehetne hasznalni"
Itt van a kulcs. A Moodle-t itthon sokan első kézből (és rossz tapasztalatból) az egyetemük mellet ismerik meg... Na már most, erre nem lehet alapozni. Nyomi sulik és egyetemek akik egy neptunt nem tudnak kiharcolni, hogy normálisan menjen attól miért várod el, hogy egy moodle-t értelmesen fog használni? A Moodle-t használni kell és ha van egyedi igény akkor fejleszteni rá.
Ahogy nézegettem a cikkben szereplő oldalt rögtön az jutott eszembe, hogy egy két módosítással és egy egyedi design-al egy az egyben egy ingyenes moodle ugyan ezt tudná... Vagy még többet úgy, hogy a mozgástér megmarad.
Nézzél körbe pár helyen. Ha olyan egyetemek mint az MIT és társai is használnak moodle-t akkor szerintetek csak úgy lehet használni mint a csoda magyar egyetemek? Prekoncepció... -
djgeg
őstag
ui.: Nem tudom, hogy direkt vagy nem de regelés nélkül is látom Faliújságot/Fórumot stb. (habár lehet, hogy direkt van így)
-
djgeg
őstag
A Problémám az, hogy még mindig nem derül ki. Mi ez pontosan? Kiknek való? Miért éri meg nekem regelni? Mivel jobb ez mint a már meglévő megoldások? Ezekre nem kapok választ se a cikkből, se a weblapról.
Félre ne érts... Még szurkolok is így látatlanba... de ezek fontos kérdések és választ nem adtok rájuk.Azért a Moodle-t a Neptunnal összehasonlítani elég meredek. A Moodle egy nyílt forráskódú rendszer amit millióan használnak világ szerte... Nem azért mert nincs más (az elején amikor elterjedt pont ez volt a jobbik megoldás) hanem azért mert jó.
Teljesen egyedi megoldásokat a Moodle-ba is bele lehetett volna fejleszteni csak épp kevesebb pénzért.
Véletlenül se hülyézlek le, de anno láttam, hogy mire képes egy jól összerakott moodle. Elég nagy szinten és nem a néha vicces bénázással használó magyar egyetemekre gondolok. Elég nagy cégek is használják illetve egyetemek is elég jó kis saját fejlesztésekkel.
Ha csak annyit látsz a Moodle-ból, hogy "vicc" akkor talán mást kellet volna megkérni, hogy nézzen körbe még a fejlesztés előtt. (Már no offense) -
djgeg
őstag
Most tényleg elkezdtetek saját kútfőből lefejleszteni egy olyan rendszert amire évek óta ott van a Moodle, mint ingyenes nyílt rendszer?
Vagy én értek valamit félre?!Mivel tud többet a ti rendszeretek vagy miben más mint egy Moodle? Mert a cikkből és a Weblapotokból minden kiderül, hogy kik vagytok hogyan kezdtétek, de az, hogy MIT csináltok az már nem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest