Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
Én napi 1-2, néha 3-4 órát is használom, de MS Teams-re, nem rendes telefonos hívásra. Nem vettem még észre semmi gondot hangminőség terén. Teams alatt is a headset mód aktív, nem a headphone, elvileg ugyanaz mint egy telefonhívás. Utcán telefonálva sem volt még ilyen gondom, igaz pont a másfél évessel nem kellett így beszélgetnem eddig (lát eleget egész nap)
Nekem amúgy pont azt jelezték a másik oldalon, hogy sok háttérzaj bejön a beszélgetés során.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olcsó és egyszerű, robusztus és sportos vagy épp elegáns és szép hangú? A Xiaomi alá tartozó Haylou háromféle megoldást kínál ezekre az igényekre, méghozzá nem is rosszakat.
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest