Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Én a helyedben nem hinném el azt a Forza techdemot! Már a hírből erősen látszott hogy kilóg a lóláb, szóval az egy sima DX11 mod volt, de messze nem 12. Miből gondolom? Komolyan nem tudom elhinni, hogy az NV és az MS hirtelen előkapott a farzsebből egy DX12-őt. Ez egyszerűen már nevetséges, mert ha már lenne olyan akkor miért kell várni majdnem 2 évet még rá? Ennyire hülyének azért ne nézzenek már mindenkit. Persze ez a szokásos NV marketing része, amikor úgy teszünk mintha csinálnánk is valamit, közben meg csak foltozgatjuk az amúgy is elavult valamit...Szerintem a DX12 csak úgy lehet majd jó, ha teljesen újra írják az elejétől kezdve, mert így garantáltan nem marad benne semmi a régiből ami problémát okozhat késöbb.
Könnyű a Mantle-t gyalázni, mert az már van, míg a dx sehol nem áll. De ne felejtsd el hogy volt olyan user a fórumon akinek jóval több mint 5%-os gyorsulást hozott. A tesztben pedig javarészt erős procikat társítottak erős videókártyákkal, amin egyértelműen nem tud hozni sokkal többet mert hova hozzon még? Akinek 60 FPS felett futott eddig annak miért fusson 200-al?(#93) Laja333: +1
-
Jack@l
veterán
Józan paraszti ésszel gondolkodva fel se merült volna benned, mondtam már sokszor: csodák nincsenek, csak vakító marketingesek.(meg cikkírók akik átveszik/folytatják a hypeot)
Nincs szükség annyi rajzolási parancsra, nincs annyi objektum egy épkézláb sciene-ben ami érdemi gondot okozna. Generáltak egy tizedrangú problémát, és csináltak rá megoldást, ennyi a történet. Mindenki boldog, kivéve az átejtett felhasználók.
Hogy az i5-öm 30%-on megy játékok alatt, vagy 50%-on, engem nagyon nem hat meg.Egy dolgot lehet talán pozitívumként felhozni, hogy a frameszámok közt kevésbé ugráló késleltetés van, de jól megírt játéknál ez se probléma.
-
Jack@l
veterán
Tessék, itt le merték tesztelni mennyi is mantlinál az annyi:
http://www.techspot.com/review/793-thief-battlefield-4-mantle-performance/
(fullhd-ben, normális procival(még egy kis szutyok i3-al is) egy optimalizált driver hoz ennyit...) -
LordX
veterán
Ha neked úgy sikerült a Mantle-t értelmezni, hogy világmegváltó, akkor valamit nagyon benéztél, mert egy célja volt: a CPU tehermentesítése, és innentől rövid gondolkodás után mindenki kitalálhatja, hogy ez akkor fog eredményt felmutatni, amikor a proci relatív gyenge a VGA-hoz képest, vagy mert közepes proci + brutál VGA (khm. Phenom + R9), vagy mert gyenge proci + közepes VGA (khm. APU). Akinek 8 magos 2011-es procija van, előre lehetett tudni, hogy ott nem fog semmit se hozni..
Másrészt meg masszívan sikerült vele felkavarni az állóvizet, mert hirtelen mindenkinek milyen fontos lett a jó API. Még nem sikerült olyan szempontot látnom, hogy ez rossz lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest