- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
Akkor hogy egy kis ON is legyen, pár számos dia(a mantlisok örömére):
http://wccftech.com/nvidias-directx-11-driver-better-mantle-api-benchmark/ -
Jack@l
veterán
válasz
Menthirist #98 üzenetére
Kapcsold ki SW alatt a motion blurt és nézd meg mennyi az annyi. Ugyanugy ott a sok egység, sok lövés, ai, stb...
Rajzolj már le légyszi egy lapra csak 30000 különálló pöttyöt, nem is kell hogy nagyob legyen és nézd meg mit látsz.
-
Jack@l
veterán
válasz
Menthirist #95 üzenetére
Nem akarok kukacoskodni, de szerinted pc-n nem így működik az ai meg a fizika számolás?
@sayinpety: De ez engem hol hat meg, hogy nem tudja a grafikus vezető kapásbl úgy irányítani a csapatot, hogy jl csinálják elsőre, mire figyeljenek? Mért lesz jobb nekem, hogy a cégetek fele annyi idő alatt fele annyi pénzből hoz ki egy játékot és kaszál sok-sok millió dollárt? Mért én fizessem az új apihoz az új karit, hogy nektek jobb legyen?
Nem e kamuzol, hogy ilyen helyen dolgozol, 9 bejegyzésssel a hátad mögött? -
Jack@l
veterán
Józan paraszti ésszel gondolkodva fel se merült volna benned, mondtam már sokszor: csodák nincsenek, csak vakító marketingesek.(meg cikkírók akik átveszik/folytatják a hypeot)
Nincs szükség annyi rajzolási parancsra, nincs annyi objektum egy épkézláb sciene-ben ami érdemi gondot okozna. Generáltak egy tizedrangú problémát, és csináltak rá megoldást, ennyi a történet. Mindenki boldog, kivéve az átejtett felhasználók.
Hogy az i5-öm 30%-on megy játékok alatt, vagy 50%-on, engem nagyon nem hat meg.Egy dolgot lehet talán pozitívumként felhozni, hogy a frameszámok közt kevésbé ugráló késleltetés van, de jól megírt játéknál ez se probléma.
-
Jack@l
veterán
Tessék, itt le merték tesztelni mennyi is mantlinál az annyi:
http://www.techspot.com/review/793-thief-battlefield-4-mantle-performance/
(fullhd-ben, normális procival(még egy kis szutyok i3-al is) egy optimalizált driver hoz ennyit...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest