- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Na ne ezt inkább ne...
Amíg átmegyek egy úton és csak 10 évnél fiatalabb autókat látok amiknek szerintem minimum a 80%-a hiteles vagy 100k fölötti mobilokat és megveszik, vagy laptopokat, LCD tv ket meg hasonló nélkülözhetetlen dolgokat addig ez a válság dolog egy marha nagy hülyeség.
Másik példa sorba állok a közértbe és az előttem levők pakolják a futószalagra a milkákat, meg coca cola-kat meg chipseket stb. ami megintcsak létfontosságú élelmiszer addig azt mondom az egész válság egy felfújt dolog mert ku.... elkényelmesedtek az emberek.
Lényeg a lényeg ezt is venni fogják itthon mint a cukrotUPDATE: gerilee de egy rugóra jár az agyunk én is pont ezt próbáltam ecsetelni
-
gerilee
aktív tag
Erre több válaszom is van.
- A prémium termékek kereslete állandó. Nincsenek befolyásoló tényezők, nem számít a gazdasági-, politikai helyzet. A Nokia pedig ide pozicionálta (szerintem érdemtelenül) a netbookját.
- Nézz körül. Ma Magyarországon van egyfajta felelőtlenség, gondolkodás nélküli jólét hajszolás. A rendszerváltás (vagyis inkább módszerváltás) után túl gyorsan "ránk szakadt" a "nyugat" és a kormányok és a bankok mindent meg is tettek azért, hogy ezt fenntartsák, erősítsék. Legjobban talán az autókkal lehet érzékeltetni. Hirtelen könnyen hozzá lehetett jutni, jó minőségű, bivalyerős kocsikhoz, beleültek a nyikhaj suhanok, megmutatták, hogy ők a fasza gyerekek, aztán csodálkoztak, hogy ha a diszkóból hazafele felcsavarodtak egy fára és a fél banda otthagyta a fogát.
Bár a válság valamennyire kijózanító volt, de van egy réteg (főleg a fiatalok), akik úgy gondolják, hogy nekik még mindig minden jár. És ez a réteg nem törödik vele, hogy milyen áron, de venni fognak. Akár hitelre is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Nyaralás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest