- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
nem is akarok érvet felhozni. tudod, semmi sem túl drága, legfeljebb nem neked találták ki...
a nokia szarja meg szebb, mint ez a dell... ez baromira nemelegáns, tipikus műanyagjáték kinézetű, mint az összes többi.egyébként meg hasonlítsd árban mondjuk az asus, vagy a vaio csúcskategóriás netbookjaihoz... jaaaaaa. vagy csak a nokiát divat fikázni?
-
sputnick
tag
ha nincs szükséged nagy tudásra és fontos az ár, akkor is létezik alternatív gép.
pl: Inspiron Mini 122k-ért
10.1" HD TrueLife WLED TFT
Intel Atom Z530 1.6GHz processzor
1GB DDR2 memória, 160GB HDD
Microsoft Windows XP Home
3G/HSDPA/GPS támogatás
vitatkozhatunk, de nem tudsz olyan érvet felhozni, ami kompenzálná a b3g túlárazottságát. -
m@xsys
senior tag
X200-on én is sokat gondolkoztam, de végül még is többe került a noti csere.
Amit azóta sem bántam meg. Igaz az almagyárat tanulni kell, de a MacBook Pro-m igényes és bármilyen környezetbe vállalható. Ugy, hogy nem ismerem még rendesen az OS-t, kimerem jelenteni, hogy legközelebb is Apple lesz. Na persze az Ő árazásuk se semmi.
Sajnos engem a Lenovo mint név már nem tud annyira megnyugtatni. IBM volt az igazi.Viszont a Nokia Netbook-al nem lenne gond, ha kb 120e lenne a kezdő ára.
De mivel "igényes", ezért legyen 140e, de nem több!
Sokan, én is Nokia 8800-at azért nem veszek, mert nem ér annyit és sz.rt sem tud. 70e többet nem ér az én értékrendem szerint.
Az más, h az egész ország el van adósodva és hasonló vágyak miatt is. Mindenki saját hitele után vállalja a tettét. Szóval a bankokat nem kell sajnálni.
Ha még is valaki megveszi ennyiért az az én szemembe pancser.
Technikai antitalentum. -
orbano
félisten
és ha nincs szükségem a tudására, akkor Te kifizeted nekem a különbözetet? vagy valaki más kifizeti? egyébként meg a 265k nem 200k. lehet neked külön gyártják a pénzt, vagy nem tudom, de azért az embereknek nem mindegy, hogy 160-at, vagy 260-at fizetnek valamiért... pláne ha az olcsóbb is kielégíti az igényüket...
és ráadásul ahogy írtad nem is 265 hanem egyből 285... -
sputnick
tag
a lopott cuccokat ne keverjük bele a dologba, az a piac elég kis hányada és remélhetőleg az is marad.
ha veszel lopottan 40-ért, akkor csak neked nem fog többet érni egy notebook, másoknak igen.
nem tudom, hogy hol a legolcsóbb most, itt 265k
hsdpa modem kb 20k
ha 1.5x kerül annyiba, már akkor is sokkal jobban jártál, mert tudásban és tartósságban messze megéri így is.
akinek van pénze ilyen túlárazott netbookra, annak futnia fogja erre is. -
m@xsys
senior tag
Az érdeklödés az lehet hatalmas, de kishazánkba kutya sem fogja ennyiért megvenni.
Pofátlan árazással piacot fog vesziteni a Nokia.
Aki akart Netbook-ot venni az már meg is vette.A Nokia 1 év mulva az érintőkijelzős mobilok piacán is hátulról lesz az első
Mondom én akinek megint Nokiája van -
sputnick
tag
válasz
Dare2Live #33 üzenetére
maradjunk az x200-nál.
szerintem ez ki tudja elégíteni egy olyan embernek az igényeit, akinek elég a booklet 3g tudása, természetesen fém borítás meg nokia dizájn nélül.(tekintsünk el az olyan konzumidótáktól, akik a külsőn/márkán kívül semmmit nem néznek)
egy b 3g viszont messze nem tudja kielégíteni a thinkpad által nyújtottakat.
(tudom persze, hogy aki netbookot vesz 200k-ért, az nem az aprón fog jobb ajánlatot kerseni a pénzéért.) -
DummyBoy
senior tag
Nem értem a sok embert ... ennyi pénzért simán lehet egy jó laptopot kapni ...
Sőőőőt ... továbbmegyek:
Ennyi pénzért olyan fasza desktop gépet kapni mint az állat ...
Előnyök: Nagyobb kijelző, erősebb proci + VGA, játszani is jó, végtelen üzemidő.
Hátrányok: No igen inkább 12 mint 1,2kg ... valamint a hordozhatósága is megkérdőjelezhető ... a hosszabbító hossza ezt erősen befolyásolja xDDe az tény hogy jobban megnéznének vele a parkban mint bármilyen netbookal xD
-
iknight
senior tag
Az lehet, csak akit érintett a válság nem is megy el az árúházba, szomszéd városban is volt egy nemtom milyen gyár, becsődölt, voltak olyan családok akik 15-20 éve ott dolgozott apuka-anyuka aztán pikk pakk mentek az utcára otthon három gyerekkel 40 évesen, komolyabb szakképesítés nélkül, azoknak pl rózsás a helyzete. De nyilván ez nem letászik. A másik pedig, hogy nyilván ezt a felsőközéposztály számára készítették így ez a réteg amúgy sem ltt volna potenciális vevő. Szerintem baromi jó kis gép, így a leírás alapján, De a 12 óra nekem erős túlzásnak tűnik, tényleges használat mellett szvsz fele ennyit sem bír.
-
orbano
félisten
-
Dare2Live
félisten
"a megadott paraméterek túlzottan bekorlátozzák a terméket."
dehogyis korlátozták. Pont ez az egyik lényege/selling pointja a terméknek. Te meg jössz az X200al amikor absz m egy liában játszanak.
Máshogy:
Aki ilyet vesz annak nem jó az X200 és aki X200at annak nem jó ez. Ezen termék egyik nagy előnye/lényege pont ez: Nincs ilyen.Majd jönni fog uez penrynnel is, de az sem az X200az indul egy ligában hanem a Mac Airral. (Aztán majd lehet lesz az X200nak is konkurense. )
-
Segal
veterán
Na ne ezt inkább ne...
Amíg átmegyek egy úton és csak 10 évnél fiatalabb autókat látok amiknek szerintem minimum a 80%-a hiteles vagy 100k fölötti mobilokat és megveszik, vagy laptopokat, LCD tv ket meg hasonló nélkülözhetetlen dolgokat addig ez a válság dolog egy marha nagy hülyeség.
Másik példa sorba állok a közértbe és az előttem levők pakolják a futószalagra a milkákat, meg coca cola-kat meg chipseket stb. ami megintcsak létfontosságú élelmiszer addig azt mondom az egész válság egy felfújt dolog mert ku.... elkényelmesedtek az emberek.
Lényeg a lényeg ezt is venni fogják itthon mint a cukrotUPDATE: gerilee de egy rugóra jár az agyunk én is pont ezt próbáltam ecsetelni
-
gerilee
aktív tag
Erre több válaszom is van.
- A prémium termékek kereslete állandó. Nincsenek befolyásoló tényezők, nem számít a gazdasági-, politikai helyzet. A Nokia pedig ide pozicionálta (szerintem érdemtelenül) a netbookját.
- Nézz körül. Ma Magyarországon van egyfajta felelőtlenség, gondolkodás nélküli jólét hajszolás. A rendszerváltás (vagyis inkább módszerváltás) után túl gyorsan "ránk szakadt" a "nyugat" és a kormányok és a bankok mindent meg is tettek azért, hogy ezt fenntartsák, erősítsék. Legjobban talán az autókkal lehet érzékeltetni. Hirtelen könnyen hozzá lehetett jutni, jó minőségű, bivalyerős kocsikhoz, beleültek a nyikhaj suhanok, megmutatták, hogy ők a fasza gyerekek, aztán csodálkoztak, hogy ha a diszkóból hazafele felcsavarodtak egy fára és a fél banda otthagyta a fogát.
Bár a válság valamennyire kijózanító volt, de van egy réteg (főleg a fiatalok), akik úgy gondolják, hogy nekik még mindig minden jár. És ez a réteg nem törödik vele, hogy milyen áron, de venni fognak. Akár hitelre is. -
-
cousin333
addikt
válasz
bigand977 #16 üzenetére
"de ez nem több mint 1 fém netbook, az Apple pedig teljes értékű notikat árul."
De az Apple sem bírja 12 óráig, és árban sincsenek egy szinten. Az Apple-ben nincs 3G se GPS, nagyobb és nehezebb. Ettől függetlenül nyilván sokkal jobb, ha a teljesítményt nézzük, de az előbbiek már lehetnek a Nokia melletti valós érvek.
-
nobela
senior tag
"Ezért a pénzért egy igazi Notebook is kapható"
Hihetetlen hogy minden fórumon feltűnik egy ilyen nagyon okos
Oké, akkor mutasd azt a notebookot!
Figyelem, a paraméterek: fém ház, 3G modem, 1,25 kg súly, 12 óra akksi idő.Várom.
-
geri|
aktív tag
Hát én nem tudom. Ez a proci jónak számít?
Mjuk tök mind1, ennyiért akkor se nem. -
GALARDO
addikt
Ennyit én nem adnék ezért hiába nokia.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Napfénysüti #8 üzenetére
Ez olyan mint a Macbook AIR. Az megér $1499et?
-
sp@rtan
senior tag
Gyönyörű egy gép...Csak nem ennyiért
-
joey04
titán
válasz
Aftereffect #3 üzenetére
Meg a Nokia márkanév se hangzik rosszul
háát... ez a gondolat nem mindenkire igaz szerencsére. -
erdoke
titán
Most indul az ionos Lenovo Win7-tel, én inkább azt venném.
-
madarasz92
őstag
Szerintem itt M.O nem lenne nagy kereslet rá az ára miatt egyébként nem rossz darab..
-
bigand977
csendes tag
Szerintem a Nokia az Apple-nak szeretne ezzel konkurenciát állítani, (fém ház, különálló billntyűk- 1 az 1ben MacBook másolat) lehet, hogy sikerül is, de ez nem több mint 1 fém netbook, az Apple pedig teljes értékű notikat árul.
Eleve ott bukik nekem a téma, hogy a netbook lényege, hogy olcsó, és hordozható. Ebből a nokia esetén az 1ik rögtön nem stimmel, nincs az az isten, hogy netbookot vegyek 200 ezerért, amiben 1 gyengécske proci kotyog, játékra abszolúte alkalmatlan, mini a kijelző, és nincs benne optikai meghajtó.
Szórakoztassák magukat azok, akik szeretnek fölöslegesen plusz 100ezreket kiadni, mert ezzel is azt mutatják, hogy ők megtehetik. -
Vannak olyanok akiknek nincs olyan ami elég drága lenne.
Ezért a pénzért egy igazi Notebook is kapható -
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Aftereffect #3 üzenetére
Ez is olyan mint a többi 1000 féle netbook csak fém köntösben. Az meg szerintem ennyi pluszt nem ér az árban.
-
8nemesis8
veterán
Jól néz ki nagyon.
Kicsit MacBookra sikeredet a fém borítás miatt is szerintem.
12órás üzemidő ez nem semmi és mindezek mellett még vékony is tudott maradni. -
motopebl
csendes tag
Ez olyasmi mint az iPhone és a 3g, szar volt de Apple.
-
plus44
veterán
válasz
Aftereffect #3 üzenetére
Jah, mivel nokia a neve, és tetszik ahogy kinéz máris lehet dupla!tripla annyiért adni? Minő csodálatos gondolat...
-
Aftereffect
tag
Azért lássuk be nem néz ki rosszul a gép. Meg a Nokia márkanév se hangzik rosszul.. Tehát ez a fent említett logika nem biztos hogy teljesen ok. Szal nem véletlenül drága..
-
plus44
veterán
Itt is lenne rá kereslet, csak nem ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egérpad topik
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest