- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Steel Lord #178 üzenetére
Szerinted.
-
Cyberpunk
félisten
Hát jó fan vagyok, aki nem ért hozzá, téma lezárva. Fogalmad sincs róla én mit tudok amúgy.
Urmy: szerintem sokkal több arányaiban a buta mondjuk úgy, hogy 1 bit-es user az android fronton. Gyakran futok össze olyan kollégákkal, akik nem igazán értik mi van a kezükben. Miért? Mert az androidot mindenre ráteszik, bizony ez van olcsóért, és az emberek többsége nem dréága szifont fog venni. Tehát ebből az következik, hogy arányait nézve több az együgyű Android felhasználó. Így viszont nem állja meg a helyét a te okfejtésed, hogy iPhone = buta emberek, Androidos készülékek = okos, geek.
-
Cyberpunk
félisten
Nem mindenki power user, mint te, elhiszem, hogy megfekteted azt a szifont estére.
Csak előkerült az a kékfog is.
Told át dropbox!
Azt igazság az, hogy te magad csinálsz magadból hülyét, már bocs, de a RAM-ot leszámítva nem igen lehet a hardverbe belekötni egy iPhone kapcsán. Csak két mag, hát nagy dolog, ma már 4!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#16820480 #39 üzenetére
Felár? Mihez képest felár? Egy kínai áras O+O-hoz képest van rajta, na de egy Note 4-hez képest már nem igazán ugye. Kínai árakkal nem tud a többi gyártó versenyezni ez tény, de amint Kínán kívűl kerülnének már is jön a "felár" ugye, ami az adók.
Na meg ezeknél gyakorlatilag nincs reklám sem, lehet Kínában tele vannak a városok Oppo, meg Xiaomi reklámplakátokkal aggatva, de az nem egy globális reklám kampány, és nem is globális terítés annak minden költségével. ezek mind szépen rárakodnak az árra. Persze az Apple amúgy is magas haszonkulccsal dolgozik, de megteheti.
Miszont az ár miatt nem lesz semmi sem szarabb! Márpedig ő azt írta.
-
Cyberpunk
félisten
Az ár/érték az jó érv. Én is elismerem, hogy drága főleg a magyar pénztárcák többségének. A jobb az meg nézőpont kérdése. Miben jobb? Kamerában? Igen van jobb, de tény, hogy a szifonok mindig is nagyon jók kamerában. Kijelzőben? Ja van nagyobb felbontás is ez tény, de mire nem elég ez? Van egy határ, ami felett már maximum csak farokméregetésnek jók ezek az adatok. Amyagminőségen? Azt hiszem nem érheti kritika ezen oldalról, a dizájn meg szubjektív, nekem sem tetszik a két csík, meg a kamera dudor. Ja bendgate. Nem igazán életszerű az egy felfújt lufi. RAM na az tényleg jó lenne ha legalább lenne 2GB. Tárhelyet nem illeti panasz, esetleg a 32 GB kivezetését. Hardver bőven jó, sőt abszolút élmezőny! Hirtelen ennyi jutott eszembe szóljatok, ha kihagytam valamit!
azért az ilyen BT fájl küldés meg iTunes elég gyerekes érv valjuk be!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Silentfrog #18 üzenetére
Az ár az szubjektív kinek mi a sok, de a készülék az fasza ettől még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest