- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kzkz
őstag
"ha már 10 perce ég a lámpa, kapcsold le"
Lámpa=IPTV padlás
A fenti lehet akár egy időzített folyamat, ami percenként lefut, de akár kapcsolóállás változásra is rá lehet kötni.Hasonló módon kapcsolom a kazánt, mert a termoszelepek 3 perc alatt nyitnak ki, ha fűteni kell, és csak ezután indítom a kazánt.
Egyébként szokni kell a Blockly-t, ahogy a yaml-t és a lua-t is. Az egymásba ágyazott if-eket nem szereti, külön-külön kell őket megadni, ettől terjengősebb az egész, de működik.
Nekem eddig még sikerült benne mindent megcsinálni, a fűtést vezérlem vele már 5 éve kb. Szobánkénti külön hőfok, esti hőfok, érzékeli, ha nincs otthon senki, akkor megint más a vezérlés, nyitom vele a bejárati kaput, stb. -
stickermajom
addikt
Azért egy lakásban 0,5 fok ugrás nem túl gyakori, így a 40-50 percenkénti poll szerintem nagyon sok. Ahogy írod fűtés vezérlésére alkalmatlan, monitorozáshoz pedig van jobb, olcsóbban.
Itt van nekem is a hálóban egy Xiaomi, de nem vagyok elájulva tőle. Air Purifierhez képest pl. többet mér egymásra téve közel egy fokkal. Biztos van olyan feladat amire alkalmas, nekem elég egy belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest