Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Poco F7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
Gyanítom csíziót vettél.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Speeedfire #5 üzenetére
Az... egzotikus kaja... romlott sajtból
Erről ez jutott eszembe: [link]
-
Hasek
Közösségépítő
Ez tény, csak sajnos nálunk senki nem készít sajtot, meg ahol lakom az pont ilyen köztes állapotban van. Nincsenek már emberek/családok aki házias dolgokat csinálnak, csak elvétve akad disznóvágás meg hasonlók, viszont még nincsenek olyan boltok sem, ahol minőségi dolgokat lehet kapni. Kilométereket meg nem utazok azért, mert most éppen trappista kell a kajába.
Zoli0726: Úgy ránézésre nem tűnt rossznak. Mindegy, végül visszamentem, aztán most már van trappista ízű trappista sajtom.
kecskebégető: Jah, az ilyen utánzatokat én sem szeretem. Nem csak az hogy utánzat, de ízleni sem ízlik.
szerk. Speeedfire: De nem magába akarom enni. Az egész kaját pedig elrontaná
-
Speeedfire
félisten
Edd meg!
Egyre több a finnyás.Szerk.: Vagy csak adna neki egy kis egzotikus ízt.
-
Hasek
Közösségépítő
Az igazi probléma, hogy most nem tudom, hogy visszavigyem és mondjam, hogy "hát ez romlott!!44", vagy csak menjek vissza, és vegyek most már garantáltan trappistát... Mikor ezt vettem, csak ráböktem, hogy "az kell"...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban!
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest