- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Speeedfire #5 üzenetére
Az... egzotikus kaja... romlott sajtból
Erről ez jutott eszembe: [link]
-
Hasek
Közösségépítő
Ez tény, csak sajnos nálunk senki nem készít sajtot, meg ahol lakom az pont ilyen köztes állapotban van. Nincsenek már emberek/családok aki házias dolgokat csinálnak, csak elvétve akad disznóvágás meg hasonlók, viszont még nincsenek olyan boltok sem, ahol minőségi dolgokat lehet kapni. Kilométereket meg nem utazok azért, mert most éppen trappista kell a kajába.
Zoli0726: Úgy ránézésre nem tűnt rossznak. Mindegy, végül visszamentem, aztán most már van trappista ízű trappista sajtom.
kecskebégető: Jah, az ilyen utánzatokat én sem szeretem. Nem csak az hogy utánzat, de ízleni sem ízlik.
szerk. Speeedfire: De nem magába akarom enni. Az egész kaját pedig elrontaná
-
Hasek
Közösségépítő
Az igazi probléma, hogy most nem tudom, hogy visszavigyem és mondjam, hogy "hát ez romlott!!44", vagy csak menjek vissza, és vegyek most már garantáltan trappistát... Mikor ezt vettem, csak ráböktem, hogy "az kell"...
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest