Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg
őstag
''Persze tény, hogy az ellenőrzött körülmények között készült BBA ATI és az eredeti Matrox (márpedig mind eredeti) kártyák képminősége a legmárkásabb Nvidia kártyák szintjén vagy fokokkal magasabban mozgott. De hát ennek is megvolt az oka.''
Akkor mégis csak mosott volt az Ati és Matrox kártyákhoz képest? -
zeg
őstag
Még nem hallottam hogy az nvidia akkori kártyái éles képet adnak. Pont az volt a probléma hogy mosott sz@rok voltak, nyomába se értek egy matroxnak, de még egy ATI-t is alulról közelítettek. Ha nem lettek volna olyan jó drájverei és akkora hájp körülötte, a vörösök már akkor bedarálták volna a mikroszoft legnagyobb direktikszes s@ggnyalóját.
Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy láthattam az Annihilator(gef1), a Viper2(s2k) Viper 770(tnt2) képét. A Viper2 nyújtotta a legélesebb, legszebb színekkel a 2D-s képet -
zeg
őstag
Már azt hittem a játékkal van gond, nem igazán játszottam júzer interfésszel, max ha 1X elindítottam hogy beállítsam a MeTaL-t. Mire meg tudtam venni az S3 kártyát már duron 600-zal toltam a játékot, annak meg nem okozott gondott kipréselni magából elegendő fps-t a savage2000-rel karöltve.
-
zeg
őstag
Köszönöm a részletes tesztet
Azonban a savage2000-es ut alatti sávosodást nem értem. Volt Creative Annihilator kártyám, és valami ultragagyi képminőséget produkált UT alatt ugyanúgy, mint akkor és azóta az összes kártya d3d alatt. Savage 2000-el szebbek voltak a színek, élesebb volt a megjelenített kép, a falakon az írások jól 'olvashatóak' voltak, egyszerűen odab@szott az összes mosottképű directX-es kártyának. Egyedül a V3-as kártyám szorongatta glide-ban, de a savage2000-nek egyszerűen nem volt ellenfele ha MeTalról volt szó.
Megj.:Egyszer ha lesz idő előszedem a japcsik prof. célra szánt IO-Data PCI-os savage2000 kártyáját (lásd honlapom), jóval komolyabb a NYÁK-ja mint a viper2-nek és megnézem azóta mit buheráltak a meghajóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest