- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
akkor le is zárhatjuk a vitát azzal, hogy a kiragadott példák nem az átlagot jellemzik, de ahogy te találtál szélsőséget, úgy a másik oldalnak is egyszerű, ezért a te példád miatt sosem szabad megkérdőjelezni az ellenoldalt, annak is lehet igaza!
lehetne még linkelni ilyen példákat, de ha csak ilyen mondvacsinált indokokat tudsz írni, hogy kihasználatlan lte, akkor pláne felesleges...
miként jön ide az lte kihasználatlansága? számtalan lte típus fogy még (iphone 5, lumia 920, xperia z, és még lehetne sorolni...)
az s3 lte jobb, mint a sima s3, mert dupla ram van benne (2 gigabyte kontra 1 gigabyte), tehát nem csak az lte a különbözet, bár az lte sem rossz dolog, az én telefonom is azon lóg egy ideje, és bizony a sokszorosa a mobilinternetes sebesség, mint h+ hálón volt.
tényleg az a jellemzőbb, hogy nem jelentősen olcsóbb a mobilteelfon a szolgáltatóknál, ha olcsóbb előfizetésre veszi az ember, de vannak kivételek, és azokat érdemes megugrani, nem pedig elvitatni.
elég benézni néha az okostelefon ajánlós témába, a galaxy s advance feltöltősen 60 e ft, ennyiért még a legolcsóbb sufni gsm sem adja oda, még 1 év bolti garival sem, de más szolgáltatóknál is kifogható néha ilyen jó vétel. -
jó, akkor kérnék árat egy samsung galaxy s3 lte (gt-i9305) telefonra, 24 hónap gyártói garival, és még előnyt is adok, mert most 127 e ft 2 év hűséggel, de korábban csak 111 e ft volt.
sing1ep1ayer; mint korábban is írtam, lehet kiragadni típusokat, de én 2012. január 25-én 160 e ft-ért vettem a t-nél (bevezetéskor 140 e ft volt, csak sajnos kivártam, bár utána meg 180 e ft lett), és akkor a legolcsóbb gyártói garis ára 193 e ft volt. az xperia z árkülönbözetét szintén pontosan írtam le.
-
mi marhaság?
azok - mint ott írva is vagyon - kiragadott példát, és pedig konkrét akkori árakat írtam!
most én is tudnék kiragadni példákat, mert azóta például drágult a szolgáltatónál az xperia z, függetlenül meg olcsóbb lett néhány helyen, de attól még amikor én vettem, akkor 40 e ft-ot nyertem a dolgon!
keresd vissza az akkor árakat, és úgy véleményezz!nem ártana szerkesztened a hozzászólásaidat, mert zavaró a 2 percen belül a 3 külön hozzászólás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest