- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
Rég váltottam volna, ha mindenki más akit hívok, nem volna szintén T-s.
Az első díjcsomag amit tényleg megérte megkötni az jelenleg a Like300, amint lejár, valszeg búcsúzom a magentától egy életre.Én mondjuk pont azok közé tartozom akik szolgáltatónál vennének szívesen készüléket, de ilyen árak és megbecsülés mellett sajnos mindig más út marad.
-
gabe8719
senior tag
Én is azon (szerintem egyre kevesebb) ügyfelek közé tartozom, akit még a Westel 900-tól vett át a Té, a SIM is megvan még a mai napig.
Már akkor 30-as számom volt, amikor a magenta még gondolatban sem volt itthon.. (laza 12 éve.)Ennek megfelelően én is elmondhatom, hogy párszáz forintot nem számolva lényegében vállonveregetést kaptam a hűségem elismeréseként..
(igaz, a számom azóta változott többször, dehát az is a röhejkategória kb., hogy mindent nulláról kell kezdeni ilyenkor.. A bejáratott számomat meg nyilván nem tarthattam meg a Like díjcsomagomhoz, úgyhogy már megint "új előfizető" lettem..
Az aranykártya is még vagy fél év, de már beletörődtem, hogy az életben nem leszek megbecsült ügyfél, holott még soha, egyetlen számlabefizetés sem nemhogy nem maradt el, de mégcsak nem is késett egyszer sem..)
Szemét egy banda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fűnyíró topik
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged