- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Yettel topik
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
Mennyi szakértő van itt,jo olvasni
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
akosxyz
senior tag
válasz
California1 #53 üzenetére
Szerintem Google
Leap-rol én még semmit nem tudok nyilatkozni
-
sasa134
addikt
-
akosxyz
senior tag
válasz
Polarstar #51 üzenetére
Szerintem a világ inkább azt várja, hogy elmondhassa, az ő telefonjában van a legtöbb RAM és a legerősebb proci. Az, hogy mennyire gördülékeny,stabil egy rendszer, már szinte senkit nem érdekel. LG G3-nak akadt néha még a menüje is, mégis vették, mint a cukrot.
Szemben ezekkel itt van a BB aki lerakott egy remek rendszert (jó igen, voltak bugjai, és vannak is.De azt is be kell látni, hogy fórumon általában csak azok írnak akiknek problémájuk van és segítségre szorulnak, akiknek jól működik minden,azok fel se néznek ide. És szerintem ők vannak többen). Átgondolt, kézre áll, az eddigi legjobb amit én használtam. De sajnos amíg a vásárló csak azt nézi, hogy mennyi mag van benne és hány gigabájt RAM, addig nem fogja megvenni,mert "elavult". -
válasz
California1 #50 üzenetére
Semmi baj a Leap-el (én nem venném meg persze...) a BB10 mindig gördülékeny.
Csak a világ ennél "jobbat" vár ma már.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
California1
őstag
válasz
Polarstar #49 üzenetére
i5S telóm van , pontosan értem ezt a " fölösleges" a 8maghatgigarammalmertazjóám dolgot. Mivel eléggé elkanyarodtam a bb10től így az érdekelne igazából hogy a Leap hw-ja zökkenőmentesen tolja a 10.3.xx rendszert. Anno volt Z10 és Q10 telóm ,így elnézve a Leap Soc rendszert erosebb elvileg mint a a két régebbi
[ Szerkesztve ]
-
válasz
California1 #48 üzenetére
Melyik részét?
Keian és Oslo a Leap alapján terv felújításra kerül, mert új procit kell belerakni. A jelenlegi Blackberry közönség 81%-a nem cserélne Leap-re, mert nincs jelentős változás. Azt páran már "buktának" írnák, minthogy "sikernek" jellemezzük.
Az új vevők meg az erős gépet várják el. Ez érthető, hiszen az olcsó kínaiak elhitették a minden gép gyorsabb procikkal jön olcsón elvet... Meg is lesz az eredménye, mert hamarosan le fog ülni minden. És a Leap mindent bír, ami kell, de az új vevőket ez NEM HATJA MEG!
Ők erős gépet várnak és nem kapnak. Nem fogják venni... Ennyi.
Sliderre gyúrnak, mert az hype-olt nagyon. Így fog jönni. Új szoftverek és megoldások várhatóak, igyekezni kell! A windows bele fog húzni várhatóan.
-
Megerősítem!
Szerintem igen izgalmas évnek nézünk elébe, mert vannak szoftveres és hardveres részek is kidolgozás alatt.
A ZTE után a Blackberry rendelkezik az az iparág legtöbb hardveres szabadalmával.
Én a Sliderrel a "könnyedséget" várom a cégtől megjelenni a saját kínálatában.
A Passport és a Klasszik traktorok.
A Z és Q széria targoncák. Kell "egy pici" játékosság.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Ádám16
addikt
Jövőre telefonvásárlás lesz nálam. Az idei BB év meghatározza, hogy oda lépjek-e, de egyre jobban oda húz a szívem. Az a Slider nagyon begyere.
-
stamas80
tag
Ez sajnos megint mind prémium kategória, annak megfelelő árazással gondolom.
Nekem inkább a Z10 utódja lenne érdekes. -
Azért az tetszett, hogy a Keian és Oslo már 2016 or Delayed megjegyzéssel van ellátva... ma reggel már ez volt az egyik nagy kiszivárogtatónál.
Ez pedig jó jel!
A Slider akkora vihart kavart, hogy a másik kettő kvázi érdektelen - így valóban le lehetne venni a műsorról.
Egy gond lesz a Sliderrel. Megint iszonyat, szenvedés lassan fog piacra kerülni - az szent! *facepalm*
Oldják meg, hogy lehessen venni, ne kelljen fél évet várni egy vacak mobilra.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
válasz
Matada2.3 #32 üzenetére
Valakinek meg kell fizetni a ritkaságot. Ha minden embernek ez lenne biztosan nem lenne ennyire drága.
gebro! Csak nehogy rájönnél, hogy ez nem droid. A BB topicban több találat van driod szóra mint BB-re. Akkor azt kell venni.
minek?:S! Részben egyet értek.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
Crafter32
őstag
Maradok a kék színű Classic híve.
-
gebro
aktív tag
Egyre jobban tetszenek a BB telefonok. Szép lett ez is.
-
rootkiller
őstag
Érdekes göncök ezek...
Artengo TR 990 Pro
-
minek?:S
őstag
Nem rossz nem rossz.. Nagyon nem tudok belekötni a készülékekbe... ha legközelebb dobnának valami oldalra csúsztatós QWERTY-s telefont korrekt áron, akkor meglenne a Z10-em utódja.
SymbianOS
Szerintem ne is akarjuk, hogy tömegcikk legyen.. sok gyökér is jönne, hogy ezt nem érti, azt nem érti, ezt nem tudja a telefon, meg miért nem androidos.. szvsz. maradjon meg csak az "ésszel" rendelkező felhasználóknak.
Üdv.:M.
-
Nem tömegcikk. Nálunk a cégnél csak nekem van BB, volt aki rákeresett, hogy miféle jószág ez. (!!!)
Amikor a telenoros fazon lumiát ajánlgat addig nem sok esély van, hogy tömegcikk legyen. "4 magos, IPS kijelző ilyen akku olyan akku", mondom jó értem én, de passport mellett? El is köszönt.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
Csak az OS maradjon, mert lassan már az sem biztos.
Telefonokhoz: Kissé hosszúak, de like.
-
kenguru99
senior tag
Egy s betű kimaradt.
"hanem egy Porche dizájnnal rendelkező"
[ Szerkesztve ]
-
xmaas
őstag
Hmm az elso keszulek baromi jol nez ki kivancsi vagyok ra nagyon
-
BulletBill27
aktív tag
A Slider tetszik. Mér régóta szeretnék kipróbálni egy Blekit, talán legközelebb erre váltok.
-
Ugyanezt kérném W10-zel, BB-felár nélkül!
Köszönöm!"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
Tomi_Ohl
veterán
Végre slider
Legközelebb azért csúszhatna oldalra is, de most másba nem tudok belekötni.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
A kajla kijelző a samunál is plusz 100 ejró...
itt 250 plusz lesz...Még mindig nem értem, hogy pont egy Blackberrynél mit adhat a kajla kijelző... Szerintem semmit..
Az oprendszer nem igényli a különlegességeket pluszban. Minden kényelmi funkciót tud alapból.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
macskea
őstag
Ha a Slidernek titulált telefon hasonló áron fog nyitni mint a Passport, majd három hónap alatt hasonló lendülettel beesik az ára, jó eséllyel beruházok egyre. Kb mire ez megtörténik, két éves lesz a Q5, és időszerű lesz a csere.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
babkukta
senior tag
látom próbálnak újítani. Nem rossz ötletek egyébként ezek. A sz.r helyzetben lévő gyártók tudnak sokszor a legjobb dolgokat lerakni az asztalra. Bár pl erre a Samsung erősen rácáfolt, nekik egy kis visszaesés elég volt
Üdvözlettel, Tibi
-
Zoja™
őstag
Szépek ezek a ,,dögök" de én nem biztos, hogy vissza tudnék szokni a fizikai billentyűkhöz.
-
Kérem vigyázzanak, a pénztárcák nyílnak!!
Elkezdek kuporgatni...
-
moleculez
veterán
válasz
Krissz1983 #5 üzenetére
Plusz nem kijelzomerethez készül a tok, hanem a telefonhoz...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Matada2.3
veterán
Az utóbbi időben nagyon bejött ez a BB és most ez a Slider
Szívesen tudnék egy ilyet a zsebemben, de az árcédula nem tetszene..
Finn the human
-
jacis
nagyúr
-
axioma
veterán
1. meg mindig nem oldaltcsuszka, sajna
2. kihozhatnanak egy kevesbe bika de azert idotallo osszeallitast normal egyenes kijelzovel (az S6 is tudott ketarcu lenni), akkor - ennek megfelelo aron - me'g a logikatlan iranyu slider ellenere is jo esellyel vennek -
Mowa
csendes tag
1440 x 2560... a 22 "-os monitoromra nem kell ekkora felbontás és 5.1" hogy véletlen se találj hozzá jó tokot
-
jacis
nagyúr
Egy biztos vásárlójuk idén is lesz ezt garantálhatom
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
akosxyz
senior tag
Az a Slider robbanthat
Persze,ha az árát tudják kordában tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kiszivárgott képek tanúbizonysága alapján a kanadai gyártó hamarosan több újdonsággal örvendeztetheti majd meg a felhasználókat.
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Z Flip 5
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest