Három új BlackBerry telefon érkezhet

Mondani sem kell, hogy a BlackBerry igencsak nehéz időszakon van túl, több fontos változás is történt a cég, a termékek és a felső vezetés életében. A kanadaiak az MWC-n mutogatták először büszkén az év további részében piacra kerülő Leap mobiljukat, és kihangsúlyozták, hogy a termékportfólióban a régi tradíciókhoz híven a billentyűzettel szerelt okostelefonok kapják majd a legnagyobb hangsúlyt. A most kiszivárgott képek ezt az állítást támasztják alá, ugyanis a fotók tanúbizonysága szerint három új készülékkel is előrukkolhat majd a vállalat.


[+]

Az első masina BB Slider vagy Venice néven kerülhet forgalomba, és 5,1 hüvelykes, 1440 x 2560 pixel felbontású, oldalak felé lehajló kijelzővel rendelkezik majd. A szerkezet az előzetes képek alapján elég jól néz ki, és hardveresen sem lehet panasz rá, hiszen valószínűleg egy nyolcmagos processzor (Snapdragon 810) hajtja majd, 16 megapixeles kamerát kap, és 3650 mAh kapacitású akkumulátor látja majd el energiával.

Van még persze újdonság a BlackBerry tarsolyában, ilyen az egyelőre Oslo néven emlegetett eszköz, mely a Passport örököse lehet. Az Oslo 1440 x 1440 pixeles megjelenítővel, Snapdragon 800 SoC-vel, 13 megapixeles fényképezővel, valamint 3450 mAh-s teleppel láthat napvilágot, és nem marad el természetesen a QWERTY billentyűzet sem.

A harmadik versenyzőnek még nincs neve, csak P'9984 modellszámon szerepel a lehetőségek között. Ez már nem egy új utód, hanem egy Porche dizájnnal rendelkező készülék lehet, a szokásos prémium anyaghasználatot feltételezve.

Természetesen még egyelőre semmilyen biztos információ nincs a mobilokról, ám úgy tűnik, hogy a BlackBerry nagyon komolyan veszi majd a 2015-ös évet, és valóban igyekeznek majd az üzleti szektorra koncentrálni.

Azóta történt

Előzmények

  • Ilyen lehet a „Blackberry Oslo”

    Kiszivárgott egy renderkép a Blackberry Passport formavilágát felidéző, eddig hivatalosan még meg nem említett készülékről, ami egyelőre Oslo becenéven fut.

  • Kis ízelítő videón látható a BlackBerry Leap

    A kanadai gyártó később megjelenő modelljéről hivatalos hands-on videót közöltek, melyen kis betekintést nyerünk a telefon működésébe.

  • BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb

    A kanadaiak új készüléke minden eddiginél jobban ötvözi a klasszikus mobiltelefonok és az okostelefonok előnyeit, amivel nem tudni, mekkora felhasználói bázist céloznak meg.

  • BlackBerry Passport - okmány-iroda

    A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.

Hirdetés