- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
Számomra ez nem több lenne, hanem kevesebb. A RC-ban engem az atmoszféra fogott meg elsősorban, a hangulat, amit a 4 kommandós interakciói teremtettek. Professzionálisak voltak, de azért humorosak is (pláne Sev meg Scorch dialógusai), érződött, hogy ők tényleg csecsemőkoruktól arra lettek nevelve, hogy az ellenséges vonalak mögött hajtsanak végre lehetetlen küldetéseket, miközben senkire sem számíthatnak, csak egymásra (ezért is lett annyira erős a befejezés). Ezt a hangulatot szerintem megölné holmi bounty hunterek meg force userek beerőltetése a csapatba. Ugyanígy az RPG elemek beemelését sem tartom jó ötletnek, szerintem ez nem az a játék aminek az ilyesmi jól állna.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest