Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
Megnéztem az első pár részt, de nekem valahogy nem adta a RC hangulatot, inkább csak egy gyenge utánzatnak éreztem. Startból a mandalori kultúra teljesen hiányzott belőle, pedig a RC-hoz ez azért elég sokat hozzá tett (ennyi év után is, ha meghallom a Vode An-t még mindig végigfut a hátamon a hideg
).
-
Giovan!
addikt
Számomra ez nem több lenne, hanem kevesebb. A RC-ban engem az atmoszféra fogott meg elsősorban, a hangulat, amit a 4 kommandós interakciói teremtettek. Professzionálisak voltak, de azért humorosak is (pláne Sev meg Scorch dialógusai), érződött, hogy ők tényleg csecsemőkoruktól arra lettek nevelve, hogy az ellenséges vonalak mögött hajtsanak végre lehetetlen küldetéseket, miközben senkire sem számíthatnak, csak egymásra (ezért is lett annyira erős a befejezés). Ezt a hangulatot szerintem megölné holmi bounty hunterek meg force userek beerőltetése a csapatba. Ugyanígy az RPG elemek beemelését sem tartom jó ötletnek, szerintem ez nem az a játék aminek az ilyesmi jól állna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest